Blogolj!

Igazuk van! Itt tényleg minden sz@r!


Rémes. Itt az év első munkanapja, amikor az ember azonnal szembesül vele, hogy itt tényleg minden sz@r…

Leginkább ugye dolgozni kell menni, ami már eleve egy rettenetes dolog. Elszoktunk tőle, hiszen legutóbb valamikor karácsony előtt, vagyis TAVALY!!! voltunk. Egy éve! Rémes, na de nem ezzel van a legnagyobb baj, erről nem a kormány tehet, de még csak Orbán Viktort sem lehet felelősségre vonni azért, mert munkába kell állni. 

Nem ezért sz@r itt minden. 

Az például sokkal nagyobb baj – és Orbán Viktor mondjon is le! –, hogy az átlag magyar 2–3 kilót hízott az ünnepek alatt. Ez kérem felháborító! Mivel itt, ezen a 93 ezer négyzetkilométeren semmi sem jó, ez nem történhet meg, hiszen lényegében 10 millióan éhezünk – állítja az ellenzék. 

Na az meg aztán tényleg felháborító, hogy a tavalyinál négy ezerrel többet, vagyis 56 ezer forintot költöttünk a karácsonyi bevásárláskor. Csak ajándékra. Kikérem magamnak! Hogy jövünk mi ehhez, miközben azt mondják, hogy itt tényleg minden sz@r és tüntetni kell?

Ma, az első munkanap végén egymást fogjuk taposni a boltokban, mert ma aztán végképp mindenki viszi az orrszörtelenítőt, az olaj nélküli sütőt (mi van???), de még toronyórát lánccal is. Anyázni is fogunk, mert valaki majd beleáll az intimszféránkba az ügyfélszolgálati pultnál, nagyunkba liheg és lehet, hogy ránk is tüsszent, sőt még a visszaváltandó csomagja is nagyobb lesz. Aztán persze visszaadjuk, levásároljuk és megyünk haza. Megesszük a maradék a sültlamacot és lehuppanunk az új tévé elé. 

Megnézzük a híradót, ahol jól bemondják, hogy minden sz@r. 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/67046/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
éva 2019-01-02 21:19:40
Mivel ez az idióta ellenszéllel bélelt csürhe fordítva üli meg a lovat! Sőt nem is hátán, hanem HASMÁNT! 2019-ben azért fognak tüntikézni, hogy ne legyen béremelés, ne növekedjen a GDP, nyugdíjemelést is törölje a Kormány. Szóval legyen már rosszabb a magyarok életszínvonala! (sicc!)
Válaszolok
István 2019-01-02 08:03:48
Viszont van néhány jó hír is.
Hamarosan kezdődik a parlamenti időszak, és valószínűleg újra kezdődik a bennünket oly jól szórakoztató ellenzék agymenése.
Csupa móka, és kacagás.
Azt még nem tudni, hogy ismét eldugulnak-e Budapest kanálisai, mint Karácsony előtt, is újból kiömlik-e a sz@r az utcára. És, hogy most milyen irányba hömpölyög. Kíváncsi vagyok, mennyit spájzoltak be a békés CEU hallgatók, és hősies parlamenti vezetőik a szilveszteri tűzijátékokból, és petárdákból a következő jogos közfelháborodásukig. Ha valahol durrogtatás lesz, azt úgyis FIDESZ-es provokátorok csinálták. Előre látszik a múlt.


Ideje lenne, hogy a rendőrök is villantsanak valami érdekeset.
Eddig még nem vetették be a kék színű pirospaprikát. Az lenne csak a móka! Volna igény rá a balhéban részt nem vevők részéről.

De az EU-s parlamenti választásokig még bőven lehet válogatni az elfoglalandó közintézmények között.

Javaslom, hogy próbálkozzanak a BM, az MNB, a TEK Központ, és a katonai bázisok elfoglalásával. Hiszen joguk van ahhoz, hogy belépjenek.
Már izgatottan várom a híreket arról is, hogy az első ülésnapon egyhangúan szavazza-e meg a Ház a Lipót újbóli megnyitásra vonatkozó törvényjavaslatot.
És, hogy szeretett ellenzéki képviselőink asztalára ki lesz-e készítve a csörgősipka.
Mert ez fontos kellék az ő tevékenységükhöz.


István
Hegyvidék
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?