Blogolj!

Nemzeti radikálisból idióta párt lett a Jobbik


Úgy tűnik, hogy az egykor „melegező”, „zsidózó” pártból mára őrültek gyülekezete lett. Legalábbis erre enged következtetni Jakab Péter működése.

A párt országgyűlési-képviselője több alkalommal is bizonyította már, hogy rossz helyen van. Valóban egy nagyobb épületben kellene lennie,

de nem a Parlamentben, hanem egy olyan intézetben, amelyen belül nincs kilincs, csak kívül és az ügyeket nem Kövér László tartja megfelelő mederben, hanem az ápolók. 

Jakab Péter a parlamentben bizonyította már saját ostobaságát, de megesett vele az is, hogy kisétált egy televízió élő adásából. Valahogy ez a tévés dolog nem is megy neki, mert most a HírTV-ben adott elő egy sajátos magánszámot, de tegyük hozzá, hogy Szentesi-Zöldi László személyében emberére akadt. 

Szóval ez a szegény 1/2 (fél)kegyelmű Jakab Péter bement a tévébe egy olyan polóba, amire ráírta, hogy „Ez a tévé hazudik!”, ami ugye nekem nézőnek azt jelenti, hogy

aki benne van az is, ergo a Jobbik szóvivője nem mond igazat.

Ezzel együtt letolta a kommunista propagandát, de nem a mostanit, hanem még az 1990 előttit, vagyis aki velünk van az nincs ellenünk. 

Szegény Vona Gábor forog a youtube-csatornáján, amikor látja, hogy mivé tette azt a pártot, amelyik korábban még listázta volna a zsidókat, büntette volna a melegeket, fenyegette a cigányokat.

A Jobbik – jól kapaszkodjunk meg – Gyurcsány Ferenc pincsije lett. Úgy táncolnak, ahogy a nemzeti elkúró fütyül. 

Elmebaj…

Csak nézzük meg az elmúlt pár napot. Jakab Péter magánszáma mellett még két esemény juthat eszünkbe. Az MTVA székházában Stummer János benyomta a tűzriasztót, vagyis kamu jelzést küldött a tűzoltóknak. Ugyanő megfenyegetett a tévé biztonsági szolgálatát azzal, hogy ha ő nem mehet be az épületbe, akkor többezer ember teszi meg helyette.

Ez szint?

Az! A Magyar Kétfarkú Kutyapárt színvonala. Csak az a baj, hogy ez nem vicces, hanem ciki, kényelmetlen és kellemetlen. 

7
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/66556/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 7 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-12-20 17:06:54
Hát, akkor hibajelentés nálam is:
Tehát helyesen:
1./ .........elejétől fogva világosan ......
2./ Lásd pld. a 2006-os és 2010-es választásokat az északi megyékben !!!!!
Bocsánat !!!!!!!!
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-12-20 17:01:53
Ez a "szenzációs" hír csakis azokat lephette meg, akik az elmúlt három-négy évet betömött füllel, és bekötött szemmel élték végig !!!
Akiknek pedig egy pici rálátásuk volt a magyar politikai viszonyokra, azok az elejétől fogva világos érezték és értették, sőt tudták, hogy a JOBBIK nevezetű gittegyletet már a megalakulása pillanatától támogatta, sőt segítette az akkoriban hatalmon lévő elit, nevezetesen az MSZ(M)P !!!!
Nekik volt ugyanis akkoriban - ennek az új pártnak a megalakításához - mérhetetlen mennyiségű pénzük !!!!
Az is világosan látható volt, hogy ezzel a "trükkel" akarták a biztos jobboldali szavazókat egy másik pártba beszippantatni, így gyengítve a FIDESZ-t.
Az már más lapra tartozik, hogy a trükk csak kis részben jött be, ugyanis a JOBBIK több szavazót vitt el a komcsiktól, mint a FIDESZ-től !!!! (Lásd pld. 2004-ben az északi megyéket !!!!!)
Mostanság pedig csak az történt, hogy az "úgynevezett"' ellenzéki oldalon összenőtt, ami összetartozik !!!!
Válaszolok
Suarez jr. 2018-12-20 11:42:11
megint hiba : természetesen........kijelentették..............
Válaszolok
Suarez jr. 2018-12-20 11:39:53
És még valami : kijelenteték az új - prosztó ballikos kommunisták, hogy médium szerkesztőségeket járnak körbe......rendcsinálás, felelősségre vonás, újságírók megregulázása céljából !! No, hogy ne legyen kettős mérce , én is már szervezem csapatomat --mint kóhn béla , corvin ottó, stein-szamueli tibcsi 1918.-ban --és meglátogatjuk a ballikos varangyos békák irodáit / Bp. Xl ..../ tojásokkal, számonkérés céljából és átképezzük őket az igazmondás kultúrájára !! Azonban, ha továbbra is csak hazugokkal akarnának tengődni, ---mi azt nem vennénk jó néven és --- akkor vasvillával , szenes lapáttal mutatnánk meg a helyes irányt, .....a határt !!
Válaszolok
Suarez jr. 2018-12-20 11:28:18
Az előbbi így helyes :........kádári elvet követik................csinálják...
Válaszolok
Suarez jr. 2018-12-20 11:24:13
Nekifutok mégegyszer, lehet, hogy sikerül, szertornász voltam , talán nem bukok el !! Ilyen aljas , aljadék , féreg fehérjehalmazt csak a ballik - jobbik NEO KOMMENISTA FASISZTA NÁCI banda tud kitermelni !! Kommunikációs taktikájukban azt a régi bolsevik.- kommunista .- marxista.- leninista.- trockista.- kóhn béla.- szamueli.- rákosi.- kádár csinálják , hogy : pofátlanul keltsél zavart mindenhol, ahol megjelensz, legyen felforgatás, anarchia körülötted, állandóan POFÁTLANUL HAZUDJ.....és ezeket a vádakat, hazugságokat felháborodva kend rá , tukmáld rá a másik politikai oldalon állókra, a vita partnereidre úgy mintha neked lenne igazad !! Pedig nem csinálsz mást csak HAZUDSZ !! No ennek a tolvaj , csaló , hazug, bukott húgyos, fostos simlis Simlicska csürhének is ez volt...ez van... és ez lesz a taktikája !! És a bukott oligarcha csicskája, pribékje, láncos PINCSI KUTYÁJA , NYALÓKA DAXLIJA -- többek között -- ez a csumafaszú bagolyköpet, varangyos béka........a Jaksi Jákób Jakab Jakab is !!! És van még egy csatornapatkány --róla se feledkezzünk meg -- Szilágyi... a játékgép csaló gazember féreg !!!
Válaszolok
Suarez jr. 2018-12-20 10:59:33
Ez a geci faszbuk nem engedi !!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?