Blogolj!

Tüntető? Hős? Ugyan már! Egyszerű provokátor, rongáló!


Egy dologról nem beszél a fejlett nyugati hagyományokat követő honi liberális sajtó. Valamiért csak elfogták ezt a jó gyereket.

Maradjunk annyiban, hogy senki nem látott semmit, csak van egy hangfelvétel, amelyből kirajzolódik egy párbeszéd. Szokás ugye mondani, hogy ha akarom vemhes, ha nem akarom, akkor nem vemhes. Sértődés ne essék, de valahogy úgy vagyok ezzel, hogy inkább a munkájukat profin, türelmesen és szervezetten végző rendőröknek hiszek. Ez van. 

Szóval van itt ez a 21 esztendős fiatal, aki vigyorogva fekszik a rendőrök alatt az egyik képen. Aztán ugyanő készít egy hangfelvételt a rendőrökkel folytatott párbeszédéről. A fotó és a hang is bejárta a sajtót. Hőst akarnak csinálni a gyerekből a tüntetők és a ballib sajtó is. Naná! Nem is kérdés, hogy ki van ez így találva. Még az is, hogy hátrabilincselt kézzel kivette a zsebéből a telefont és beindította a hangfelvételt. Hogy az egész estéről miért nincs ilyen jellegű dokumentáció azt nem tudni, de hát egy hétköznapi hős sem tökéletes. 

Nem furcsa valami? Miről nem esik szó?

Arról, hogy Mohácsi Márkot miért állították elő a rendőrök.

No, akkor nézzük. M(ohácsi) Márk – a 444 következetesen M. Márként emlegeti, de ha a fiatal apja nyilvános Facebook posztban ma teljes nevet használja, akkor azt hiszem ez szükségtelen – letörte egy rendőrautó tükrét. Nyilván nem a Kennedy-gyilkosság megfejtése volt elkapni, de hát sajnos ami jár az jár. Még a demokráciában is. 

Szóval ez a kiváló tüntető rongált. Egyszerű. El kell kapni, el kell vinni. Nyilván kapnia kell valami büntetést, oszt viszlát! De erről most mindenki hallgat. Kussolnak, mert ez a szegény mosolygósra tepert fiú most hős lehetne, mert rögzített. Sajnos messze van a hőstől… Egy sima rongáló. Bírság jár neki, nem hírnév. 

Amúgy meg azt már megszerezte. Alábbi videóban Mohácsi tüntető látható a háttérben. Apukája biztos büszke volt rá… 

Amúgy meg itt videó róla. A mostani tüntetéseken készült. Nem kell hozzá kommentár. A gördeszkás fiatalemberről van szó.

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/66344/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
István 2018-12-17 12:30:36
Ha te újságírónak nevezed magad, hogy jön ehhez a hit és a prekoncepció ?
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-12-15 18:41:37
A hülyék gyülekezetével kapcsolatban csak egy rövid megjegyzés:
" Ahhoz képest, hogy milyen sok őrült van köztünk, nem is olyan nagy a világ."
Ennyi.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?