hirdetés
Nem vitték el a főnyereményt a hatos lottón
Nyerőszámok: 7 (hét), 12 (tizenkettő), 27 (huszonhét), 39 (harminckilenc), 40 (negyven), 44 (negyvennégy). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 41 darab, nyereményük egyenként 353.415 forint; 4 találatos szelvény 2.447 darab, nyereményük egyenként 5.920 forint; 3 találatos szelvény 39.751 darab, nyereményük egyenként 1.420 forint.
Blogolj!

A németeknél is van már harmadik nem!


Ez van… Nehéz erre mit mondani. A németeknél immár nemcsak nők és férfiak vannak, hanem „diversek” is.

Nézzük a hírt magát: 

Jóváhagyta a német szövetségi parlament  azt a jogszabályt, amelynek értelmében ezentúl a születési anyakönyvekben a nem megjelölésére a nő és a férfi mellett a különböző, különféle jelentésű "divers" kifejezés is használható lehet.

Az egész úgy kezdődött, hogy egy illető, aki állítása szerint interszexulás (micsoda???), vagyis önmagát se férfiként, se nőként nem tudja meghatározni, a törvényhozáshoz fordult, hogy az anyakönyvi kivonatában a „nő” meghatározást írják át „köztes/többféle” kategóriára. Akkor még győzött a józan ész és elutasította a hatóság a kérést, de jött a helyi alkotmánybíróság és utasítást adott a kérés végrehajtására. Ebből aztán lett némi káosz, mert a szabályok szerint egy ember csak nő, vagy férfi lehet. 

És most kapaszkodjunk meg, de nagyon! Az alkotmánybírák szerint ez negatív meghatározás! Át kell írni pozitívra. Megtették, de egyáltalán nincs vége a sztorinak, ugyanis a jogvédők és a liberálisok szerint a jogszabály nem megy elég messzire, mert orvosi igazoláshoz kötik a nem megváltoztatásának lehetőségét. Vagyis nem kap elég szabadságot az ember abban a tekintetben, hogy eldöntse melyik nemhez tartozik. Agyamat eldobom. 

Bevallom tőlem akár pincsinek is érezheti magát, aki akarja, de attól még nem az. Mert ugye ennek az egésznek van egy hitbéli háttere. Tudják, az a Biblia című könyv, amelyben leírták, hogy Isten megteremti a férfit, aztán meg a nőt. Harmadik nemet nem alkotott a Teremtő, talán nem véletlen. Pedig ideje, képessége és lehetősége lett volna rá, de nem tette. Így látta tökéletesnek a dolgokat. 

Aztán van egy egyszerűbb meghatározás is. Finoman fogalmazva: ha van fütyülő a lábad között, akkor fiú vagy, ha nincs, akkor meg nő. Na most abban az esetben, ha van, de mégis olyanokhoz vonzódsz, akiknek szintén van, az megint más kérdés, mert attól még fiú vagy. Ugyanez igaz persze a másik felállásban is. Harmadik opció nincs. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/66358/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-12-16 09:06:37
Na, most már a németek is bizton állíthatják, hogy megoldották korunk legnagyobb, legégetőbb problémáját !!!
Erre a mondja a normális (úgy értem: nem kommunista) gondolkodású, egyszerű, magyar ember:
"Az biztos, hogy ott sem a szomszéd a hülye !!!!!"
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?