hirdetés
Nem vitték el a főnyereményt a hatos lottón
Nyerőszámok: 7 (hét), 12 (tizenkettő), 27 (huszonhét), 39 (harminckilenc), 40 (negyven), 44 (negyvennégy). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 41 darab, nyereményük egyenként 353.415 forint; 4 találatos szelvény 2.447 darab, nyereményük egyenként 5.920 forint; 3 találatos szelvény 39.751 darab, nyereményük egyenként 1.420 forint.
Blogolj!

Tüntetés? Ugyan már, kár a könnygázért…


Értem én, hogy két egymást követő napon elkövetett demonstráció, már tüntetéssorozatnak számít, de azért tegyünk helyre néhány dolgot.

A Szabad Egyetem és a Hallgatói Szakszervezet Tüntetés a rabszolgatörvény ellen / Diák-Munkás szolidaritás címmel meghirdetett demonstráció résztvevői és rendőrök a Parlament előtti Kossuth téren 2018. december 13-án. MTI/Mónus Márton

Kezdjük a legfontosabbal: Advent van, hamarosan karácsony. Értem én, hogy a haladó értelmiségnek ez nem számít, de a többségnek azért igen. Zavaró a tévéből ömlő erőszak, az interneten áradó zaklatás és a fővárost felforgató csőcselék. Bosszantó, hogy az ember éjszaka megreked a budapesti forgalomban és nem jut haza, párszáz hőzöngő miatt. 

És akkor álljunk is meg itt egy pillanatra. Párszáz, na jó legyen mondjuk bruttó ezer, emberről beszélünk. Nem több és nem kevesebb.

Miközben a Vidi–Chelsea Európa-liga meccsen 21 ezer szurkoló volt, a Kossuth téren ezer anarchita csinálta a fesztivált. Érezhető a különbség ugye? De előre mondom, hogy szombaton a Honvéd–Újpest NB I-es bajnokin is többen lesznek, mint a csütörtöki tüntetésen. 

Ez az úgynevezett tömeg hisztériázik a fővárosban. Jó lenne tudni, hogy mi is a céljuk valójában.

Azt talán ők sem gondolják komolyan, hogy a kiscsoportos foglalkozásuk miatt fogja magát a kormány és nyolc hónappal az elsöprő választási győzelem után lemond. Akkor meg? Csak a hiszti, csak a balhé, csak az anarchia. 

A csendes többséghez tartozó embereket bosszantja ez az egész. Szegény rendőröket meg különösen – maradva a futball-példánál, csütörtökön azok az egyenruhások jártak jól, akiket a Vidi-meccsre osztottak be, ott aztán béke volt és barátság. A világ legtürelmesebb egyenruhásai állnak a parlamenti lépcsőn és elviselik, hogy az úgynevezett tömeg pocskondiázza, fenyegesse, dobálja. Aztán amikor fogják a könnygázt és befújják az anarchisták közé, akkor jön a hiszti. 

Közben tényleg párszáz hisztériázóról van szó, akiket az ellenzéki politika használ. Tömegnek állítják be őket. Pedig… 

Advent van és hamarosan karácsony. Kár a gázért… 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/66288/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
kata válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2018-12-14 19:31:25
Én sem értem,miért nem zavarják haza ezeket a felforgatókat?Úgy tudom a csütörtöki tüntetés be sem
volt jelentve,tehát törvénytelen volt.Azt is értem,hogy nem lehet erőszakot alkalmazni,de azért minden-
nek van határa.Még erőszakosabbak lesznek,mivel azt hiszik a végtelenségig provokálhatják a rendőrö-
ket,mert úgysem tesznek ellenük semmit.Egyébként úgysem tart sokáig ez a fene nagy lelkesedés,jön
a hideg,a hó,és ha nem vesznek róluk tudomást,elfogy a spiritusz.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-12-14 15:57:19
Ez az egész cirkusz nem más, mint néhány, lefizetett Soros-csicska anarchista őrjöngése.
Majd megunják, aztán elkotródnak a francba.
Azt azért nem értem, hogy a rendőri erők - kellő technikai eszközökkel felszerelkezve, mindenféle túlkapás mellőzésével - miért nem szorítják ki a Kossuth térről ezeket a nyavalyásokat !!!
Hiszen a Kossuth tér, mégiscsak az ország főtere, oda nem valók ezek a sz@rházi, bunkó, erőszakos senkik !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?