Blogolj!

Valakit vágjanak már szájon a rendőrök!


Úgy istenesen. Egy erős lengőt engedjen már el valamelyik egynruhás, mert ez azért így mégsem járja.

Fotó: MTI

Ma odajutottunk, hogy az együt tüntető gázspray-t fújt a rendőrök arcába. És még szabadlábon van. Minden tiszteletem a rendőröké, de lassan elég lesz! 

2006 szelleme kísért. Nem abban az értelemben, hogy szemeket lőnek ki, vagy nyugdíjasokat rúgnak meg a földön. Egyáltalán nem. Hanem pont a gyurcsányi rendőrség agyament erőszakossága miatt úgy bánnak az egyenruhások a tüntetőkkel, mint a porcelánnal. Az értékesebb fajtából. 

Válogatott sértéseket kiabálnak a fejükbe, lökdösik őket, simán le is köpik a rend őreit, ők meg állnak csendben és végtelenül kulturáltan őrzik a rendet. Most meg telibefújták őket gázspray-vel. Amire persze a haladó médiához tartozó index azonnal megírta, hogy a rendőrök használtak könnygázt. 

Komolyan mondom, hogy lassan ott tartok, bár használtak volna. Már elnézést, de ebben a városban a demokrácia mögé bújva mindent lehet? Lezárják a hidat – oké, mi is lezártuk –, elállják a körútat – oké, mi is elálltuk, de akkor megvertük Ausztriát – és mindenki simogatja őket, hogy jaj milyen kis cuki tüntikézők, nem szabad őket bántani. 

Hát verjék már szájba az egyiket! Mondjuk azt, amelyik gázspray-t fújt a rendőrök arcába. Ne gondolják már, hogy nekik mindent lehet. Nem lehet. Én sem állhatom el az utat, nem zaklathatom a rendőrt, pláne nem fújhatok gázt az arcába. Álljon már meg a menet! Egy törpe kisebbség – az index is maximum 1.500 balhézóról írt – idegesíti az országot. Mondjuk nem csoda, hiszen őket is felhergelték. Egy 0 százalékos, mérhetetlen népszerűségű párt képviselője, Tordai Bence, aki úgy tiltakozik a túlóra ellen, hogy sosem dolgozott multinál – legalábbis nincs erre adat. Azt se tudja miről beszél. Ő megcsinálhatta a balhét a parlamentben a haverjaival. A követői meg az utcán. 

Tényleg legyen elég. Csak egy tüntetőt kellene úgy rendesen szájonvágni. És tüntessenek tovább. Nincs ezzel baj! Sőt! De azért ésszel. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/66223/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-12-13 19:40:09
A lelkem legmélyén én is szívesen pofán vágnám az ilyen tordai bence-féle ostobákat, de ezzel azért óvatosan bánjunk !!!
Ugyanis ez a szemét banda pont arra vár, hogy valaki istenigazából, teljes erővel jól taknyán törölje valamelyik Soros-csicskát !
Ezt akarják elérni, hogy aztán a világgá kürtölhessék: Magyarországon micsoda diktatúra van !!!!!
Az viszont mégsem járja, hogy spry-vel szórják le ezek a mocskosok a saját rendfenntartó embereinket !!!!
Azért arra is van megoldás!!!!
Nem én találtam ki, emlékeznek még ?! >>>>>>> "S Ü N" felállás, és pillanatok alatt körbefogják a sz@rházit, a többi rendőr által fedezve hátra toloncolják a hátsó sorba, és vége !!!
Utána mehet a rabszállító kocsiba a "hepciáskodó" delikvens. Ott aztán annyi minden megtörténhet !!!! NEM ?!
Panaszra meg mehet a nénikéjéhez a "büdöslábú gergely" !!!!
Csak azt nem értem, hogy miért nekem kell mindehhez ötleteket adni ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?