Blogolj!

Parlamenti botrány: ellenzéknek is hitványak…


Ez a buli is lement. Mindegyikkel ez szokotott történni. Az ellenzék megcsúfolta a parlamentet, lábbal tiporta a törvényeket és egy afrikai banánköztársaság szintjére akarta lerántani a magyar törvényhozást.

Szégyen!

Mert a demokráciában az a szép, hogy a törvényi keretek között mindenki azt csinál, amit akar. Ebben pedig nem illik gátolni senkit. Például az országgyűlés elnökét sem szabad megakadályozni abban, hogy ülést vezessen, márpedig az ellenzéki szabadcsapatok ezt tették szerdán. 

Lehetne itt most azon lamentálni tovább, hogy ez milyen csúnya dolog volt, vagy hogy ez milyen aljas ügymenet, de nem érdemes. Tudják mi volt ez? Egy kutyakomédia! Egy ócska színjáték, aminek a főszereplője Tordai Bence, a Párbeszéd képviselője volt és itt álljunk is meg egy szóra. Ennek a pártnak nem mérhető a támogatottsága, kizárólag, a még éppen csak élő MSZP-nek köszönheti, hogy bejutott az Országgyűlésbe. Frakciója is csak úgy lett, hogy a szocialisták közül néhányan átültek közéjük. Egy semmi… 

No, de Tordai Bence – akinek állítólag büdös a szája, legalábbis volt aki ezt állította a képviselő élő videójában megszólalva – csinálta a fesztivált. Sértegette a kormánypárti képviselőket, beszólogatott a miniszterelnöknek. Ezzel így elvolt néhány órán keresztül. Közreműködött Szél Bernadett megafonon, Kunhalmi Ágnes és Mókus örs sípon, Jakab Péter pedig mikrofonon. 

Sípoltak, doboltak, EU-s zászlókat cipeltek fel és alá, vagyis akadályozták a munkát. Közben pedig Latorczai János, akinek vezetnie kellett az ülést, a patkóból irányította a szavazást. Minden tisztelet az övé! Rogán Antal, Gulyás Gergely és Kocsis Máté védte őt a megvadult ellenzékiektől. 

Amúgy az ellenzék vezére – nem Varju László, mert ő csak magát nevezte ki annak szerda délelőtt – hiányzott a buliból. Gyurcsány Ferenc valahol máshol volt. Pedig az még szórakoztató lett volna, ha ő is szórakozgat egy kicsit. Mondjuk az emberei így is szánalmasak voltak. És nem a balhé miatt. Hanem azért, mert a legfontosabb szavazáskor kimentek a teremből. 

Értik? Megcsinálták a balhét, majd leléptek. Elegáns. 

Vagy inkább szánalmas. Nagyon sajnálom, hogy ilyen hitvány ellenzéke van a kormánynak.

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/66207/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: Wekerle bejegyzésére 2018-12-14 00:22:23
Ezzel tökéletesen egyetértek. Csak minél hamarabb történjenek is meg a felelősségre vonások.
Eddig is többször szóvá tettem, hogy a felelősségre vonások terén bizony nem áll jól sem a kormányunk, sem a FIDESZ-KDNP frakció, sem a képviselők, sem az un. "kívülálló" magánemberek.
Elmaradtak a feljelentések, és a példás ítéletek is, és ezt használják ki ezek a szemtelen piaci legyek !!!!
Bízzunk benne, hogy ezúttal ez nem így lesz !!!!
Válaszolok
Wekerle válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2018-12-13 08:17:14
Példás, kellő elrettentő erejű, rendvédelmi bírság megfizetéséig nem engedném a Parlament közelébe sem őket.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-12-12 16:41:25
Magyarországnak talán legnagyobb tragédiája, hogy ellenzékből (ha úgy jobban tetszik, akkor a mocskos kommunistákból) is csak a legalja jutott nekünk. Nem lehet mást mondani róluk, amikor külhonban minden heti piaci napon feljelentik, elárulják a saját hazájukat, itthon pedig - normális ötlet híján - ilyen agyament módon viselkednek még a Parlamentben is.
Szégyen, gyalázat amit műveltek és művelnek !!!
Szögezzük le, hogy elsősorban nem rájuk nézve sértő az a cirkusz, amit csinálnak, mert tőlük már régóta semmi mást nem vár a normális (úgy értem: nem kommunista) magyar emberek tömege.
Nem rájuk nézve, hanem az Országgyűlésre nézve mélyen sértő, és elítélendő a komcsik őrjöngése !!!
Ebben az épületben ugyanis évszázadokra visszamenőleg olyan becsületes, tisztességes hazafiak ültek, és szóltak, mint Deák Ferenc, Kossuth Lajos, Széchenyi István, Tisza István >>>>>>>>> és sorolhatnánk éjfélig !!!!
A liberálbolsevik senkiháziak jobban tennék, ha a föld alá süllyednének szégyenükben !!!!
Persze, tudom, a kommunistáknak soha nem volt egy fikarcnyi szégyenérzetük sem, de azért >>> MÉGIS !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?