Blogolj!

A Komjáthi-balhé úgy kamu, ahogy van!


Bicegve érkezett a sajtótájékoztatóra Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke – mondta be reggel a tévé. Hagyjuk már ezt az egészet. Úgy kamu, ahogy van!

Miért is? Egyszerű. Volt ez a családias hangulatú tüntetés szombaton, amelynek a végén – a felvételek szerint – egy nő bejelentette, hogy befejeződött a buli, mindenki szépen biztonságban menjen haza. Erre felugrott a színpadra Komjáthi Imre és belekiabált a mikrofonba. 

Na ettől kezdve kamu az egész. Illetve ebből látszik, hogy egy megrendezett, megszervezett provokációról van szól. Nincs az a technikus – pláne ilyen hidegben –, aki nem „húzza le” a mikrofonokat, ha vége a műsornak. Sőt, tapasztalataim szerint az utolsó mondat elhangzása után, már szedik is szét a felszerelést. Nincs olyan, hogy valaki csak úgy magától felszalad a színpadra és elkezd kiabálni. Ha mégis, akkor közben némítják el. 

Komjáthit nem némiították el, kiabálhatott, aztán „nekiseggelhetett” a rendőrsorfalnak, amiről annak rendje és módja szerint le is pattant, nekiesett egy kőnek is, lába is fáj már. 

Jó, jó de azért ez így nem elég, nem így volt ez kitalálva. Komjáthi jobban örülne, ha akkora pofont kapott volna az egyenruhásoktól, hogy a fal adja a másikat. Ez így nem az igazi. Ezzel nem lehet eléggé picsogni. Bezzeg a 2006-os rendőrség még lövöldözött is. Ezeket most nem lehet kihozni a sordrukból. Még akkor sem, ha szépen kitaláltak mindent. 

Bicegve meg nem kell sajtótájékoztatóra menni. Otthon kell pihenni. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/66085/pics/lead_800x600.jpeg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-12-10 17:44:49
Az esemény után az MSZP nyilatkozata szerint rendőri túlkapás történt, az üvöltöző Komjáthi Imre "súlyosan meg is sérült. Azt is hazudták, hogy Komjáthit - a szakszervezetek vezetői - kifejezetten kapacitálták arra, hogy vigye az embereket a Kossuth térre. Mára kiderült, hogy egy szó sem igaz az egészből !!!!
Tehát "analóg módra" mondhatjuk, hogy:
Moszkvában, a Vörös téren Mercedeseket osztogatnak !!!!
A teljes igazság pedig az:
Nem Moszkvában, hanem Szevasztopolban, nem Mercedeseket, hanem Zaporozseceket, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak !!!!
Az összes többi, tökéletesen stimmel, ugyebár ?!
Végeredményként tehát mondjuk ki:
A KOMMUNISTÁK TÍZPARANCSOLATA 3. pontja szerint:
"A kommunista mindig hazudik: kicsit, nagyot, még nagyobbat, nyilvánosan, logikátlanul, betegesen és szégyenkedés nélkül."
Ennyit a komcsik szavahihetőségéről !!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?