Blogolj!

Berlin „békés” karácsonya: erődrendszer és fegyverkezés


A német fővárosban már soha sem lesz olyan az adventi várakozás, mint korábban. Berlin a terrorfenyegetettség és az erőszak árnyékában karácsonyozik. A félelem az úr.

Barikád-Berlin bezárkózott. Fotó: Twitter

Merkel megcsinálta. De tényleg. A Willkommenskultur multikulti kancellára ráengedte az agyament szabadosság apostolaként országára szabadította a dzsihádot, és Németországot azóta is fogságában tartja a rettegés.

2016-ban a kereszténység legszentebb ünnepét, a karácsonyt is vérbe borította az intoleráns migránserőszak. „Békés” bevándorlók feszítették keresztre Berlin karácsony vásárát, 12 embert ölt meg, és több mint 70-et sebesített meg az Iszlám Állam kamionos gázoló terroristája. A főváros, az ország, a nemzet sebei máig nem gyógyultak be.

Berlin, a berliniek adventje, karácsonya már soha nem lesz olyan, mint azelőtt volt.

Idegen érdekek hamis igehirdetői mocskolták be a szeplőtlen tisztaságot.

A gyanakvás, a félelem, az óvatosság térdre kényszerítette a szeretetet és az elfogadást. Az önfeledt ünneplés helyébe a túlélés ösztöne lépett.

Tavaly (itt az Ez a tutiban is megírtuk) betonelemeket helyeztek ki a leghíresebb német karácsonyi vásárra, idén pedig már háromlépcsős(!) biztonsági rendszert alakítottak ki. Az őrület fokozódik. Komoly acélszerkezetekkel, acélhuzalból készült, homokzsákokkal töltött kosarakkal, cement alapra rögzített kordonokkal, betonakadályokkal védik a területet, és csak beléptető rendszeren keresztül lehet bejutni a Breitscheidplatzra.

Németország (Európa) kitárulkozott, hogy aztán bezárkózzon.

A központilag menedzselt, ránk erőltetett invázió börtönbe kényszerítette a karácsony szentségét.

Berlin amúgy (elvileg) felkészült. De ez a várakozás nem az a várakozás. Nem a Megváltó eljövetelére készülnek, hanem száguldozó terrorteherautókra, fegyveres támadásokra, robbantásokra, pánikhelyzetekre.

Az erőszak elharapózása, az elmúlt évek múlhatatlan emlékű terrorakciói arra sarkallták a németeket, hogy saját kezükbe vegyék a védelmüket. A Deutsche Welle friss híre szerint mintegy 600 ezer engedélyt váltottak ki önvédelmi fegyverre idén Németországban. Ez a „boldog békeidőnek” számító 2014-hez képest 130(!) százalékos növekedés. Stukkerország már a spájzban van.

Tiszta Amerika? Aligha erről álmodtak.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/66013/pics/lead_800x600.jpg
advent,Angela Merkel,betontömb,bevándorlás,biztonság,Erőszak,Európa,karácsony,karácsonyi vásár,migráció,migráns,Németország,Terrorizmus
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-12-09 13:00:06
Merkel mutti ezt is elintézte !!!!
Német birkák!
Puszikáljátok körbe "ünagyságát", meg tapsoljátok állva, órákon keresztül, mint Hitlert, meg Sztálint !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?