Blogolj!

A kommunisták és a bunkók visszatértek a budapesti utcákra


Egyszerűen hihetetlen: 2018-ban kommunisták tüntetnek a pesti utcán. Döbbenetes, de nemcsak ez, hanem az is, hogy a fene nagy diktatúra kellős közepén nácizni is lehet mifelénk.

Fotó: MTI

Munkásököl vasököl odaüt, ahova köll – írta egy transzparensre a kommunizmus elnyomó rendszerének egyik klasszikus mondatát egy tüntető szombaton. A mellépingált nemzetközi jelzés – vörössel… – minősítő. Önmagát. 

Fotó: index.hu

Az is, ahogy a Bukás című film plakátját átrajzolta valaki és Hitler sapkája alá Orbán Viktor arcát másolta, ezzel ugye simán lenácizta a demokratikusan megválasztott miniszterelnököt. 

Aztán van egy transzparens, amelynek a vége az, hogy „túlórázzon az anyád!” Ez mondjuk nem annyira cizellált mondat, de legalább igazi bunkó. 

Amúgy a szakszervezetek tüntettek a fővárosban. Ami ugye elvileg olyan egyesülés, amelynek tagja lehet a fideszes, a szoci, a DK-s, a KDNP-s, de még akár a jobbikos is. Azt persze mindenki tudja, aki emlékszik, vagy látott már közelebbről történelem könyvet, hogy ez egy amolyan komcsi dolog, mert akkor volt a szakszervezet a csúcson, de így a többpártrendszer kellős közepén semleges is lehetne. 

Nem az… Legalábbis úgy tűnik, hogy nem az.

A tüntetésen a legoptimistább becslések szerint tízezren vettek részt. Csak mondom, hogy állítólag 90 ezer rendőrt vezényeltek Párizsba, hogy az ottani tüntetés békés jellege megmaradjon. Nyilván nem kell ide erőszak, csak a dimenziók közti különbséget érzékeltettem ezzel két adattal. 

6
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/66018/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 6 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: Erika bejegyzésére 2018-12-11 13:18:37
De unom már a komcsik felesleges szómenését !!!!
Csak úgy találomra néhány milliomos komcsi: Gyurcsány(i), Medgyessy, Simon, Botka, Merkel mutti, Kuncze, Sallai, Soros, Ungár Péter: Tovább is van, mondjam még ?!
Ha valaki hozzá akar szólni bármihez, akkor nem árt, ha előbb tájékozódik, például elolvassa a szóban forgó törvénytervezetet !!!
Abban ugyanis az áll, hogy - amennyiben a dolgozó önként vállalja a túlmunkát - akkor az elvégzett munkája ellenértékét az adott hónapban kötelező kifizetni. Na, ennyit a bunkóságról !!!!
Ha a jelenlegi (úgynevezett) ellenzék a közeljövőben - mondjuk, úgy 2034-ig - nem nyer választást, az pontosan a végképp elvesztett hitelességüknek, valamint az Erika által is képviselt "stílusuknak" köszönhetik. Soha nem tudták méltósággal elviselni a vereségüket, csak a sz@rkeveréshez, az országgyűlési bohóckodáshoz, a lázításhoz, a mások legázolásához értettek világéletükben. Ez nem olyan régi tulajdonságuk a komcsiknak, csak - nagyjából - száz éves.
Tetszik tudni: mi, - normális gondolkodásúak - még Kun Béla és tömeggyilkos társaitól számítjuk az időpontot !!!!
Fenyegetni meg ne fenyegessen engem - meg mást se - senki a világon !!!!
Fenyegettek engem már a kommunista világban éppen elégszer, nem kérek belőle, még a szimpatikus nevű Erikától sem !!!!!
Válaszolok
Erika 2018-12-11 09:47:44
Ha az ellenzéki pártokban lett volna gerinc, otthon maradnak, egy szakszervezeti tüntetésre nem pofátlankodnak el, ezzel sok munkást otthon tartva, akinek bár nem tetszik a törvény, de az ellenzéket még jobban utálja. Sok ismerőst hallottam, aki gyurcsány, és az mszp miatt nem ment kizárólag. Tehát jó lesz, ha leszálltok a magas lóról, mert az elégedetlenség jóval nagyobb, mint a tüntetés mutatta! Nehogy úgy járjatok, mint macron fiúcska. :/
Válaszolok
Erika 2018-12-11 09:37:01
De unom már ezt a komcsizást! Aki azt állítja, hogy milliomosok lehetnek kommunisták, az nincs tisztában a fogalom jelentésével. Lebunkózni pedig azokat, akiknek nem tetszik, hogy akár 3 évig is visszatarthatják a jogos bérüket, maga a bunkóság. >:(
Ha a fidesz valaha bukni fog, ezért a stílusért fog bukni, amit itt is produkáltatok. Én a fideszre szavaztam, de munkásként ettől a cikktől forr a vérem. Ne akarjátok, hogy megbánjam, megbánjuk sokan!!!!!!! A rohadt életbe a nagyképű formátoknak!
Válaszolok
s.o.s.hungaria
s.o.s.hungaria 2018-12-10 03:01:55
A nép volt. Még kér a nép, most adjatok neki...
Válaszolok
Hát, így van ez válasza: bejegyzésére 2018-12-09 12:46:50
Először is tanulj meg helyesen írni, te szerencsétlen, semmirekellő komcsi !!!!
Másrészt a cikk pont az olyan bunkó parasztokról szól, mint amilyeneket te képviselsz - nem először - ezen a portálon.
Hülyegyerekek !
Még mindig nem jöttetek rá, hogy pont az ilyen marhaságba torkolló politikátoknak - meg persze a hozzája mellékelt ízléstelen, aljas, mocskos kommunikációtoknak - köszönhetitek, hogy pont ott tartotok a magyar politikai palettán, ahol éppen moöst kusnyadtok ?!
Ez, az általad is képviselt szint pontosan a bányászbéka valaga alatt van legalább két ásónyommal.
Erről jut eszembe, hogy hány százalékon is állnak a kommunisták gittegyletei jelenleg kis hazánkban ?!
Nem tudod ?!
Megmondom: némelyik még talán eléri (vagy egy iciri-picirit meghaladja) a parlamentbe jutás küszöbét.
Ám, ne add fel a csüggedésedet, lesz ez még rosszabb is a következő országgyűlési választásokig.
Végül egy rövid idézet (csak neked, csak most) A KOMMUNISTÁK TÍZPARANCSOLATÁBÓL:
3. pont:
"A kommunista mindig hazudik: kicsit, nagyot, még nagyobbat, nyilvánosan, logikátlanul, betegesen és szégyenkezés nélkül !!!!!"
Forrás: Prof. Dr. Bokor Imre
Ha ezek után van még valami - teljesen felesleges - mondanivalód, akkor üvöltsd bele otthon az udvaron egy kályhacsőbe !!! Erre talán még alkalmas vagy, másra aligha.
A valószínűleg ugyanilyen ökör szomszédaid igencsak nagyra fogják értékelni a mutatványt !!!!
Válaszolok
kata 2018-12-08 19:47:32
Egy kicsit olyan érzésem van,mintha olyan állapotokat szeretnének létrehozni,mint amilyen Párizsban van.Nem
akarok megbántani senkit,de itt lassan már mindenkinek ki van nyalva a feneke,de mégsem jó semmi.Az öreg-
asszony minek emeli a vasöklös plakátot,mikor ránézésre is nyugdíjas és kommunista!Szerintem ez egy vihar a
biliben,a sok volt komcsi szakszervezetis / akik tudvalevően egész életükben szinte semmit sem csináltak,és leg-többje hithű pártkatona /szítja az indulatokat.Meg kellene ismerni a törvényt,de ezek nem azt mondják el,hanem
bemagyarázzák az ellenkezőjét.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?