hirdetés
Nem vitték el a főnyereményt a hatos lottón
Nyerőszámok: 7 (hét), 12 (tizenkettő), 27 (huszonhét), 39 (harminckilenc), 40 (negyven), 44 (negyvennégy). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 41 darab, nyereményük egyenként 353.415 forint; 4 találatos szelvény 2.447 darab, nyereményük egyenként 5.920 forint; 3 találatos szelvény 39.751 darab, nyereményük egyenként 1.420 forint.
Blogolj!

A bevándorlók elveszik a nőket


Idejönnek, megházasodnak és máris EU-s állampolgárok. Egyszerű ez, csak drága, ellenben már bűnszervezet is van rá.

Az is tanulságos, hogy ezzel nem a cseh családügyi minisztértium foglalkozik, hanem a szervezett bűnözéssel foglalkozó központ. Ennek persze az az oka, hogy az EU-n kívüliek unióba házasodása komoly veszélyeket rejt magában, mert a férjek ezzel jogot szereznek arra, hogy szabadon mozogjanak a kontinens jelentős részén. 

Ráadásul az is kiderült, hogy ez már egy iparág a cseheknél, egy üzlet. A cseh nők jelentős összeggel gazdagszanak, ha beadják a derekukat (is). A jelentésből kiderül, hogy frigy megkötése után a hölgyek jelentős részét külföldre viszik és prostitúcióra kényszerítik. A szervezet komoly veszélynek értékeli, hogy a cseh állam szokattalnul befogadó migrációs politikát folytat például Vietnam irányában. A legutóbbi népszámlálás adatai szerint 60 ezer olyan ember él a cseheknél, akik az ázsiai országban születtek. 

Döbbenetes. Az is, hogy a vietnamiak amúgy 8-16 ezer eurót fizetnek ki a bűnszervezeteknek a vízumért. 

Ennyit a migrációról és a mindenkinek a bevándorlóknak eszetlenül kiszórt vízumokról… 

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/65876/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?