Blogolj!

Undormány magyarellenes uszítással ünnepelt a román hírtévé


Jó dák szokáshoz híven újra felrobbantották a hazugságbombát. Megáll az ész!

Fotó: Főtér.ro

Guiness-rekorddal felérő mélységbe merült az Antena 3 hírtévének csúfolt román szennycsatorna. A bűzölgő trágyadomb szakmai szempontból a béka segge alá nivellálódott, amennyiben

sikerült egy ordas hazugságbombát úgy felrobbantania, hogy azzal egyúttal csúcsra járatta a magyargyűlöletet.

A tetejében Erdély ellopásának amúgy is gyötrelmes bűncentenáriumán!

A Főtér.ro portál jóvoltából nem maradhatott titokban a mocskos magyarellenes machináció. Történt, hogy betört egy román rendszámú busz ablaka Budapesten december 1-jén, az Antena 3 pedig rögvest megnyomta a hergelőgombot.

„Incidens Magyarországon. Kövekkel támadtak rá egy román gyerekeket szállító autóbuszra Budapesten, épp a nemzeti ünnep alkalmával”

címmel tálaltak egy hírt. Úgy, hogy éppen csak a tények nem zavarták a magát hírtelevíziónak címkéző pöcegödröt.

Kiderült ugyanis, hogy Râmnicu Vâlceáról érkezett autóbuszt Budapesten éjszakára egy stadion parkolójában hagyta a sofőr, reggel pedig észrevetette, hogy betört az egyik ablak. A fuvarozó cég ügyvezetője, Cătălin Balaiban az Observator TV-nek hangsúlyozta: szó nincs arról, hogy az utcán, egy múzeum előtt kövekkel támadtak volna rá a járműre, mint ahogy azt az Antena 3 próbálta beállítani. Véleménye szerint egy mulatozó társaság rossz viccéről lehet szó, de megeshet, hogy egy másik autóbusz koccantotta meg a járművet. Az ablakot azóta már ki is cserélték.

Bizonyára ismerik a viccet:

„nem Moszkvában, hanem Leningrádban, nem a Lenin téren, hanem a Moszkva téren, nem Volvókat, hanem Volgákat, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak.”

Körülbelül ennyivel, azaz egy kézlegyintéssel elintézhetnénk az Antena 3 tetvedékségét is, ha nem lenne félő, hogy tudatos provokáció sejlik föl mögötte. Nem szúrhatunk oda, hogy „srácok, ez kapufa volt”, véletlenek ugyanis nincsenek. A dákoAntena ferde hajlamú ferdítői bizony pont a lécet célozták, és telibe is kapták.

Uszítás ez a javából a magyar nemzetiség, gyűlöletkeltés Magyarország ellen. Ennyit még a békés együttélés esélyéről úgy évszázados vonatkozásban...

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/65062/pics/lead_800x600.png
Budapest,centenárium,Erdély,magyarellenesség,magyargyűlölet,románia
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Gyula 2018-12-03 09:33:39
Nekünk meg 1940.09.18 -át (Észak-Erdély felszabadítását) kellene ünnepelni.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?