Blogolj!

Pofára esett Márki-Zay jobbikos pártfogoltja


Ronda véget ért a makói Jobbik-vezér, Kiss Attila csúfos bukdácsolása: méltatlanság miatt megfosztotta mandátumától Csongrád megye közgyűlése. Tudják, ő Márki-Zay Péter „csicskája” kegyeltje, aki tavasszal egy laza „lotyózással” robbant a közéletbe...

Tündöklés nem is volt, de máris eljött a bukás a makói jobbikos vezér számára. A széthullóban lévő, permanens válságtól sújtott Vona–Sneider–Gyöngyösi-viccpárt Maros-parti főmuftiját politikai értelemben megsemmisítette a Csongrád Megyei Közgyűlés, ugyanis méltatlanság miatt megfosztották mandátumától.

Nem, ezúttal nem az odakozmált „rántott hús” szagát érezzük, de tény, hogy árad a bűz a boszorkánykonyhából!

Méltatlanság miatt karcsúsodik a Jobbik Csongrád megyében

A szétesőben lévő párt elveszített egy mandátumot a Csongrád Megyei Közgyűlésben, mivel összeférhetetlenségen kapták makói képviselőjét. Méltatlansági eljárás során megszüntette Kiss Attila (Jobbik) képviselő megbízatását hétfői ülésén a Csongrád Megyei Közgyűlés. Ezt Kakas Béla (Fidesz-KDNP), a testület elnöke jelentette be Szegeden.

A Jobbik lehúzhat a szűkülő térképéről egy újabb képviselői helyet, de ami talán még izgalmasabb: a tisztesség, a becsület és a tiszta kéz politikájával (khmm...) kampányoló „Jobbik-logó nélküli jobbikos” materialista keresztény Márki-Zay Péter tábláján is eldőlt az első dominó. A pártalapító vásárhelyi celeb polgi tavasszal olyan hévvel akarta ráerőszakolni a polgárokra Kiss Attilát a Csongrád megyei 4-es választókerületben, mintha az élete múlna rajta, ám rajtavesztett, mert Lázár János tönkreverte a színtelen-szagtalan jobbikost.

Kiss Attila csúfos politikai bukdácsolásának állomásait a Blogstar is nyomon követte. Hagymaváros hangtalan harcosa előbb tűrte, hogy Márki-Zay a magyar hangjaként beszéljen helyette fórumain, még az „öcsikéztetést” is lenyelte a szeretet hatalmának diktátorától. A mandátumvadászat sűrűjében aztán Gyurcsány szúrós szagú zakóját öltötte magára. Történt ugyanis, hogy egészségesen és nem egészségesen gondolkodó(!!!) határon túli magyarokat különböztetett meg egy szeánszán, állítván: „az egészségesen gondolkodó székelyek úgysem mennek el szavazni”, mármint Orbán Viktorra...

Az i-re a pontot azzal sikerült feltennie, hogy helyet követelt magának a jobbikos szexuálidiotizmus szégyenfalán. Ott, ahová párttársa, Janiczak Dávid ózdi városvezető azzal kerül fel, hogy „nagyképűen az összes f@sszal akarta seggbe kúrni korábbi kabinetvezetőjét az asztalon”. A makói csípős azzal kontrázott, hogy egy napvilágra került videóban „lotyónak” nevezett egy családanyát, a mártélyi Jobbik korábbi elnök asszonyát.

Hiába, úgy tűnik, ezt jelenti a polgári politizálás a balliberális brancsba kiscicásodó Simicska-szemétdombon...

Ehhez képest már szinte semmiségnek tűnik, hogy Kiss éveken át az önkormányzati törvénnyel ellentétes módon összeférhetetlenül gyakorolta képviselői tisztségét (és vette fel azért tiszteletdíját!), illetve a Márki-Zay-fanatikus jobbikos Makói Csípős hírportált kiadó egyesület elnökségét. Amiről persze mélyen hallgatott.

Méltónak bizonyult a méltatlanságra.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/64806/pics/lead_800x600.jpg
Csongrád Megyei Közgyűlés,Hódmezővásárhely,Jobbik,Kiss Attila,Makó,Márki-Zay Péter,méltatlanság
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-11-27 14:24:50
Talán elnézhető szerény személyemnek, hogy egyáltalán nem lepődöm már meg sem a JOBBIK ökörségein, sem ennek a szélhámos Márki-Zaynak a tánci-tánci lépésein, a sorozatban elkövetett, hibás döntésein, az észbontóan ostoba nyilatkozatain.
Azon viszont igenis meglepődtem, hogy mi a frászért tartott több évig, amire a Csongrád Megyei Közgyűlésben "kiderítették" ennek a mamlasz Kiss Attilának az összeférhetetlenségét !!!!
Az ember körüli folyamatoknak, az általa betöltött posztoknak pontosan melyik része nem volt tiszta, és világos a magas és méltóságos önkormányzatnak ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?