Blogolj!

Milliomosként szabadulhat Szögi Lajos gyilkosa!


Azt már „megszokhattuk”, hogy különböző gyilkosok előbb szabadulnak a börtönből a jó magaviselet miatt, de az újdonság, hogy egy elítéltet milliók várják kint.

Márpedig az Echo TV Razzia című műsora szerint Szögi Lajos egyik olaszliszkai gyilkosa ötmillió forintot kap majd, a rossz tartási körülmények miatt. Hogy ez mit jelent, azt nehéz kidertíteni, de a bíróság megítélte a kártérítést. Lehet, hogy nem volt elég meleg a víz a fürdőben, vagy elsózták a bablevest. Nem tudni… 

Azon már nem akad ki az ember, hogy a Bors értesülései szerint

már jövő nyáron szabadulhat ez a gyilkos is, holott amúgy 2023-ig kellene a hűvösön üldögélnie.

A rossz tartási körülmények ellenére is jól viselkedett, sőt panasszal fordult a bírósághoz. 

Ilyenkor érzi azt az ember, hogy valami tényleg nagyon rosszul van bekötve… Mi itt kint próbálunk nagyjából tisztességesen élni, ugyanúgy ahogy Szögi Lajos családja. A meggyilkolt tanár édesapja a Borsnak elmondta, hogy ők bizony egy forintot sem kapta meg a megítélt kártérítésből. Éles a kontraszt.

A gyilkos kap 5 milliót, az áldozat családja pedig semmit. Ez valami nagyon rossz vicc…

Persze az még lehet, hogy ebből az ötmillióból jut majd a Szögi családnak is. Bár valamiért kötve hiszem. 

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/64815/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
László 2018-11-28 09:24:40
Teljesen mindegy, hogy honnan jut ellenőrizhető pénzhez ez a görény, azonnal le kell tiltani és a bíróság utalja át Szögiéknek... Nem ez a normális megoldás??!!
Válaszolok
kata 2018-11-27 19:16:17
Ha jól emlékszem,a család felé a gyilkosokat kártérítésre kötelezte a bíróság.Tehát ha ezt a férget megilleti a kártérítés,akkor azonnal zár alá kell venni,és továbbutalni a meggyilkolt tanár úr családjának!Remélhetőleg Helmeczy ráugrik az ügyre,és végre a család is lát valamennyit a nekik megítélt pénzből.Nehogy azt higgye már ez az állat,hogy kijön a börtönből és innentől csak szieszta lesz az élete.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-11-27 14:10:19
Régóta mondom, - talán egyszer meg is hallja valaki - hogy a magyar (i)gazságszolgáltatásban pont az "i" betű a probléma !!!
Ami itt folyik, az éppen gazszolgáltatás !!!
Éppen az ilyen esetek (lásd még pld. a kézilabdás Cosma aljas gyilkosának idő előtti kiszabadítását is) mutatják meg, hogy szégyen-gyalázat mindez !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?