Blogolj!

Agyrém felsőfokon: Márki-Zayék zsűrizgetnék az ellenzéki jelölteket


Nem tudták, mi hiányzik az ellenzéki bohóckodásból? Bizottságosdi, ismérvrendszerek és zsűrizés: ezt főzte ki a Mindenki Magyarországa Mozgalom, az új Gulyás Márton: azaz Márki-Zay Péter pártja.

Fotó: mno.hu

Mellár Tamás (álfüggetlen ex-MDF, ex-Fidesz, ex-balliberális pártkoalíció, jelenleg Párbeszéd-frakciótag és Mindenki Magyarország-alapító...) elismerte, Márki-Zay Péter tényleg az új Gulyás Márton. A megélhetési pártfogyasztó közgazdász az ATV Egyenes beszédében veselkedett neki, hogy megindokolja: Márki-Zay nagyravágyásán, személyes ambícióin túl miért volt szükség megint egy új ellenzéki formációra. Miután van már belőlük jó néhány a politikai szemétdombon.

Jelentem: nem sikerült. Mellár odáig jutott, hogy Gulyás Mártonék nyomdokain kell haladni, hiszen tavasszal – állítja – igenis bejött a hivatásos felforgató aktivista cirkusza holmi „esélyes jelöltekről”. Valóban, nem egészen egyharmadra futotta belőle, ehhez még közgazdásznak sem kell lenni... De úgy is megközelíthetjük a dolgot, hogy a magyar társadalom kétharmaddal hajtotta el melegebb éghajlatra a Viszlát, kétharmadot.

Ami nem megy, azt tovább erőltetik. Gulyás Márton után szabadon most Márki-Zay és világmegváltó csapata találta fel a spanyolviaszt.

Mellár mester ismertette is a Heller Ágnes-i új Messiás és tizenegy társának csodafegyverét. Nos, kapaszkodjanak meg, és kössék is be az öveket! A pártszédelgők a 2019-es önkormányzati választásokra választási szövetséget kínálnak pártoknak és a civil szervezeteknek, minden körzetben (településen) a pártok és a civilek is javasolhatnak embereket, aztán mindenki delegál tago(ka)t egy bizottságba, mely közösen kialakított ismérvrendszert állít fel, e szerint zsűrizi majd a zsűri (mert ilyen is lesz!), hogy ki az úgynevezett „esélyes jelölt”.

Tegye fel a kezét, aki érti, és a másikat is, aki látja az értelmét ennek a bázisdemokratikusnak álcázott teszetosza baromkodásnak!

Még a sokat tapasztalt, és Fidesz-közeliséggel nem vádolható Rónai Egon is csak annyit tudott reagálni a mestertervre, hogy „sziszifuszinak tűnik”, és „mennyi konfliktus” lesz belőle. Na ja, neki legyen mondva.

A volt KSH-elnökből azért egy helyütt előtört az őszinteség: bevallotta, ha a Mindenki Magyarországa „nem tud beágyazódni a társadalomba, és az alapító 12 embernek a hobbija lesz, akik néha összejönnek Budapesten”, akkor nem lesz semmi az egészből.

A magam részéről azt tudom nekik javasolni, tartsák meg jó szokásukat, jöjjenek össze alkalmanként Budapesten, és fessenek falakat, netán játsszanak pár kör Gazdálkodj okosan-t, aztán menjen mindenki a dolgára. Már ha tényleg hasznot akarnak hajtani a magyarságnak.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/64836/pics/lead_800x600.jpg
ellenzék,Márki-Zay Péter,Mellár Tamás,Mindenki Magyarországa Mozgalom
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-11-28 11:49:47
Erről az egészről, meg a hitelüket vesztett pártocskákról mindent elmondanak a cikkben szereplő nevek.
Gulyás Márton, Márki-Zay Péter, Mellár Tamás, Heller Ágnes, Rónai Egon, ez igen !!!!
Lássuk be, hogy a mai ellenzéki politikai palettán ők mindannyian "rendkívül erős, húzó" nevek !!!!
Talán még, ha az örök őrült, anarchista Tamás Gáspár Miklós nevét megemlítették volna !!!!!!
Ezért is tartanak ott, ahol éppen vannak >>>>>>>> a bányászbéka s.......ge alatt két arasszal !!!!!
Örömhír, hogy még jó néhány évig (évtizedig) ott is maradnak.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?