Blogolj!

Bugyigate – az elmebetegséget súrolja a professzori zaklatásbotrány


A hülyeségnek úgy tűnik, nincs határa az USA tudományos életében, már ami az orra hegyéig sem látó, elvakult genderlobbi kártékonyságát illeti.

Illusztráció: pixabay.com

Romániában született, Izraelben nőtt fel, az Amerikai Egyesült Államokban tolta túl az érték- és hagyományromboló genderidiotizmust. Simona Sharoni – via 444 –, a Merrimack College 57 éves gendertudomány-professzora (feltéve, de meg nem engedve: már ha van ilyen...) nem bírta elviselni, hogy egy San Franciscóban tartott nemzetközitanulmányok-konferencián tudós férfitársai abban az elátkozott liftben eleresztettek egy korántsem bántó – amúgy egy klasszikus angol sorozatból „kikölcsönzött” – poént a női fehérnemű-osztályról.

Arra az ártatlan kérdésre, hogy melyik emeletre száguldjon velük a hangtalan felvonó.

A női jogokat eszetlenül képviselő genderzsandár amazon oltári balhét csapott az ügyből, hogy oda Buda! A szexuálfrusztrált perszóna bepanaszolta kollégáját, a londoni King’s College 76 éves politikatudmány-professzorát, Richard Ned Lebow-t – ő robbantotta a bugyibombát – a tudományos fórumot szervező International Studies Associationnál (ISA). Kapaszkodjanak meg: szexuális zaklatásért.

Mert ez olyan k.rva nagy zaklatás, hogy az ész megáll. Ugye?

A modern liberális demokrácia legnagyobb csodájára a fényes tekintetű ISA etikai bizottsága nemhogy kiröhögte a vélhetően kóros bugyiirigységben szenvedő feministát, de még adja is alá a lovat. Több mint fél éve számos agybajos döntési forduló után is szankciókkal fenyegetik a „tettest”, amennyiben hű de, haj de nem kér bocsánatot, és alázkodik meg a zaklatott genderista előtt.

A normális gondolkodású, értelmes, egészséges férfi- és női olvasóknak üzenem: van remény! Nincs minden veszve. Lebow profot nem töri meg a genderzaklatás, a feminista fúrás, határozottan kitart amellett, hogy nem enged a szólásszabadságból, és nem hódol be a cenzúra előtt. Ha törik, ha szakad, férfiasan befekszik a hülyeségvonat elé.

És ez jól is van így, nagyon jól.

Hiszen

mindennek van határa, a genderbuzulásnak is, ahogyan egykoron a Szovjetunió is véget ért valahol.

„...annak lenne értelme, ha az igazi problémákkal foglalkoznánk. Azzal, hogy panaszt tett az ISA etikai bizottsága felé, elveszi az időt és az energiát a valódi problémáktól, amelyek mindkettőnket aggasztanak”

– üzente a szexizmusfóbiás kolleginának.

Talált, süllyedt. Ennyit még kutatásról, valódi problémákról és arról, mi fán terem a gender(tudomány)...

Gender-gengszter

Ismerik azt a viccet, hogy a nemzetközi tanulmányokkal foglalkozó professzorok és kutatók éves konferenciáján San Franciscóban, a Hilton szálloda liftjébe beszáll néhány férfi, és két nő? Elhangzik a kérdés: Melyik emeletre? Erre az egyik férfi, a londoni King's College 76 éves politikatudmány-professzora, Richard Ned Lebow így válaszolt: „A női fehérnemű-osztályra!"

Címkék: gender, USA, zaklatás
3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/64736/pics/lead_800x600.jpg
gender,USA,zaklatás
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-11-26 16:27:38
Einstein szerint a hülyeség és a zsenialitás között csupán egyetlen különbség van:
A zsenialitásnak vannak határai !!!!
Egyébiránt ma olvastam egy másik cikket erről a gender-baromról, ahol azt a kérdést is feszegették, hogy mit kell tennie annak, aki a gender-tudományok professzora kíván lenni.
Hosszú a cikk, pedig - szerintem - roppant egyszerű a válasz, hiszen aki Budapesten elvégzi a CEU elnevezésű bohóctovábbképző főiskolát, márisis annak képzelheti magát.
Válaszolok
J Géza 2018-11-26 08:57:36
Azért ez így értelmetlen. Most szóljak hozzá valamihez,ami nem tudom, hogy mi? Mit mondott a prof? [ Új hír: Egy elefántfókára tett rasszista megjegyzése miatt beperelték J.B.K.-t az UN recepción. J.B.K. nem hajlandó változtatni. (Na erre varrjon gombot akárki!)]
Válaszolok
kata 2018-11-25 20:34:01
Ez már tényleg túlmegy az ész legvégső határán!Ezeket be kell zárni,gyógykezelni,mert amit művelnek az már nonszensz.Egy normális nő az ilyen vicceken, beszólásokon nevet egyet és már el is felejtette.Egy normális lel-
kületű nő örül annak,ha férfitársai megdícsérik,mondanak egy találó bókot,állítom minden nő jobban érzi magát
tőle.De ezek miatt az idióták miatt lassan már erről is le kell mondanunk,mert szegény megszeppent férfiú las-
san nem mer megszólalni,mert olyan pert akasztanak a nyakába ezek a degeneráltak,hogy arról koldul.Mi a fene
történik ebben a világban?Tényleg a többségnek kell elfogadni,és alkalmazkodni az elmebetegek lehetetlent,
természetelleneset követelő kisebbségéhez?Álljon már meg a menet!Ezek a beszari politikusok pedig csak
kussolnak,mert félnek,hogy megbélyegzi őket a kisebbség.A pc-nek lassan befellegzett,szólaljunk már meg
mi normális többség,mert teljesen a fejünkre nőnek!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?