Blogolj!

Sokkal több embert érdekel a magyar foci, mint a CEU


Most erre mit mondjak? Azt írja az újság (index), hogy úgy kétezer ember lehetett a CEU melletti tüntetésen. Az NB I első négy meccsén ennél jóval több. Értjük ugye?

Ez azért kevés… (Fotó: MTI)

Senkit, de tényleg senkit nem érdekel, hogy mi van a CEU-val. Magasról tesz rá mindenki! Kétezer ember az nem tüntetés, de még csak nem is tünti(ke), vagy éppen megmozdulás. Egy tízmilliós országban az semmi, az nincs, az szóra sem érdemes. 

Tudom, tudom… Hideg volt szombat délután, sőt még esett is. Állítólag 1848. március 15-én sem volt verőfényes napsütés, de mégis forradalom lett az esőáztatta Budapesten. Fura is lett volna, ha Jókai Mór odaszól Petőfi Sándornak, mondjuk emígyen: „Te Sanyi! Hagyjuk ezt a nagy hevületet mára a fenébe, mert esik az eső. Jó lesz az holnap is, jobb időt mondanak!” De 1956. októberének végén, novemberének elején sem panaszkodott senki a hidegre. Nekik a haza volt a fontos, az ügy, meg az, hogy az ellenséget legyőzzék. 

Ma csak hideg van, ellenség nincs. Csak képzelgés van róla és démonizálás. CEU-nak hívják a mostani démont. Csak senkit sem érdekel. Bezzeg a foci. Az a bizonyos, harmatosnak mondott, gyengécskének tartott, sokat támadott magyar labdarúgás.

Az MTI adatai szerint 13 ezer 367 néző fáradt ki a stadionokba szobaton (összesen öt meccset rendeztek), vagyis átlagosan 2.673 szurkoló váltott jegyet a bajnokikra. A gigatüntetésre, amelyet úgy harangoztak be, hogy elfoglalják majd a Kossuth teret, az index szerint kétezren. Ez lenne a hazai ellenzék. Kikérem magamnak!

Szokás mondani, hogy az NB I a kutyát nem érdekli és szinte elvárt, hogy teliszájjal röhögjön mindenki, amikor egy-egy – valóban – röhejes nézőszám lát napvilágot. Itt az ideje, hogy kacagjunk egy jót a CEU mellett tüntetőkön. Elvannak magukkal és nem veszik tudomásul, hogy senkit sem érdekel a nyavalygásuk. Tényleg még a focira is többen kíváncsiak, mint rájuk. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/64696/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-11-25 09:48:25
Ez a CEU mizéria nem más, mint a hitelét vesztett un. ellenzék pótcselekvése. Ez az egyetemnek mondott valami teljesítse a törvényben foglaltakat, mint az összes többi tanintézmény, és azzal kész, vége a bolhacirkusznak. De nem, ők tüntiznek !!!!!
Most ez tényleg komoly ?!
Erre a tüntikére kivezényeltek a CEU-nak becézett bohóctovábbképző tanfolyam résztvevői közül néhány száz embert, és azok elhülyéskedtek pár órát a Kossuth téren !!!!
Még hogy elfoglalták a teret !!!! Az egyik sarkában voltak néhányan, akikre az égvilágon senki sem figyelt, az ATV nevezetű szennyadón nyilatkozgató liberálbolsevik eszementeken kívül.
Egyébiránt ez a magyarországi "ellenzékecske" már jó néhány éve pontosan úgy viselkedik, mint az óvodások a homokozóban.
Itthon már semmire sem mennek a hülyeségeikkel, ezért a DK-s "fogtündér", az Újhülye, meg a többi hazaáruló sz@rházi vezérletével Brüsszelbe szaladgálnak panaszkodni az EU-s "óvóbácsikhoz, meg az óvónénikhez:
"Juncker (permanens részeg) bácsi !
Sz@rgentini (kócbaba) néni !
Tegyetek már valamit az érdekünkben, mert szörnyű ez az Orbán kormány ! Nem bírjuk már sokáig azt, hogy nem mi uralkodhatunk !!!!!!"
Hát, így van ez .....!!!!! Ugye, komcsik ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?