Blogolj!

Kitiltották a hajléktalanokat a berlini metróból!


Íme hát a fejlett és demokratikus Nyugat: a berlini szenátus és a közlekedési vállalat kitiltotta a metróállomásokról a hajléktalanokat!

Fotó: Spiegel Online

Erről a Spiegel Online kiadása számolt be, amely még egy fontos mondatot írt: a német fővárosban nincs megfelelő megoldás erre a problémára. Pedig az elmúlt esztendőkben az állomások egy része befogadta a hajléktalanokat, ám ez a rendszer most, biztonsági kérdések miatt megszűnt. Rájöttek a németek, hogy a metróalagútban villamosvezeték van. A berlini metróállomások többségében nincs aluljáró, hanem a lépcső alján egyből ott a sínpálya. 

A közlekedési vállalat mindent megtesz a hajléktalanokért, még feliratokat is függesztett ki az állomásokon a hajléktalanszállók címével, sőt még szórólapokat is osztogatnak. 

Szóval ismerős a helyzet. Nem közterületen, nem aluljáróban, hanem a szálláson van a hajléktalanok helye. Most aztán felszólalhatnak a magyar liberálisok, üzenhetnek Berlinbe, hogy ez milyen felháborító rendszer. Persze nyilván hallgatnak majd, mint a kutyagumu az aljnövényzetben. Pedig ebben a tekintetben Berlin és Budapest immár nem áll messze egymástól. Igaz a hazai ellenzékieket nem a hajléktalanok, csak a politikai tőke érdekli, márpedig a német helyzetből azt semmiképpen sem lehet csinálni. 

Ilyen ez. 

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/64121/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: baviki69 bejegyzésére 2018-11-20 15:45:02
Egyetértek !!!!
Válaszolok
baviki69 2018-11-20 05:07:55
Már biztosan dolgoznak a ballib-műhelyekben a következő problémán! De ezek vannak annyira hülyék, hogy ki is fognak valami őrültséget találni! Csak alultápklált agyuk nem fogja fel, hogy mindezekkel a Fideszt erősítik a 3/4 felé vezető úton!
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-11-18 23:32:30
Most, hogy a hajléktalanok ügyében is megjött az eszük a németeknek, újabb, rendkívül kínos kommunikációs káosz teljes közepébe kerültek nálunk a liberálbolsevikok.
Most már úgy alakult a helyzet: villámgyorsan ki kellene ugyanis "találniuk", hogy mi a frászt kéne ezek után az éterbe köhögni a hajléktalanok elhelyezése kapcsán.
A régi, hülye duma nekik már nyilvánvalóan nem jöhet be, ezért most - a németek intézkedése után - vadonatúj hazugságáradatot kell kialakítani !!!
Figyeljetek jó emberek: nemsokára jön a "módosított" újabb, őrült liberálbolsevik szövegfolyam !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?