Blogolj!

Vágó István a tűzzel játszik!


Még füstölnek a bútorok a DK irodáiban, de Vágó István máris sugall, egyből szórakozik. Semmi sem számít neki, a tűzzel is játszik.

Fotó: MTI

Biztos volt. A fejem fogtam, amikor olvastam, írtam a hírt, hogy leégtek a Demokratikus Koalíció irodái. Tudtam, hogy ez lesz belőle. Fogadni mertem volna rá, hogy jön majd egy félkegyelmű, aki az egész szerencsétlen esetért a kormányt és leginkább Orbán Viktort teszik felelőssé. Magam részéről persze a nemzeti elkúró Gyurcsány Ferencre tippeltem volna, de a ma már csak hazugságai miatt emlegetett volt miniszterelnök hallgat a közösségi médiában, csak egy rendkívüli hírlevelet küldött ki. Ezt: 

Szeretném tudatni Veled, hogy a mai, Teréz körúti tűz elsősorban a DK irodáit érintette. A tető beomlott, a berendezés elégett; a DK irodái használhatatlanná váltak, megsemmisültek. Bár az anyagi kár jelentős, szeretnélek megnyugtatni, hogy a tűz idején senki sem tartózkodott az irodákban, így senki sem sérült meg. Ez a legfontosabb.

Ez egy szomorú nap a pártunk történetében, de tudnod kell, hogy a küldetésünknek ez sem vethet véget. Dolgozunk tovább, ahogy eddig is tettük. Egy európai Magyarországért, a Köztársaságért.

Ebben nincs semmi, csak a szokásos. No, de jött Vágó István, a tévénézők ítéletének köszönhetően munkanélkülivé vált néhai kvízprofesszor, aki ma már csak akkor kerül be a sajtóba, ha a Demokratikus Koalíció nevében Facebookra posztol. Sajnos ismét azt kell megállapítani, hogy Vágónak elmentek otthonról. 

Nem az a baj, hogy Vágó démonjai ismét hülyeséget súgtak a fülébe, hanem az, hogy ezzel a poszttal olajat öntött a tűzre. Mert jönnek az átlagos DK szavazók, akik felbuzdulva a maguknál sokkal okosabbnak gondolt Vágó megszólalásán elképesztő dolgokat írnak. Van a hozzászólások között „hosszú kések éjszakája”, de szóba kerül a Reichstag leégése is és van aki előbb levezeti, hogy véletlen baleset történhetett, majd hozzáteszi, hogy a gyújtogatás most jobban menne. 

Az ész megáll. Nekünk most, az idézett DK-snak már egy kicsit korábban. És csak azt felejtik el, hogy a DK jelenleg nem tényező a magyar politikában. Sosem volt. Csak hangos az elnöke. Vágó meg szimplán felelőtlen. Ezért játszik a tűzzel is. 

A tűz persze elalszik, a DK biztos nem. Mert vagy egyre hangosabban képviselik majd Vágó álláspontját, vagy ez lesz a hivatkozási alap a következő választási vereségre. Esetleg a kettő együtt. 

FRISSÍTÉS

Vágó István észhez tért, vagy egyszerűen csak megijedt esetleg még a Gyurcsány-Gréczy tandemnek is sok volt, amit művelt. Törölte a posztot… Bravó!

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/64088/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-11-18 12:38:10
Ez az agyament, őrült Vágó inkább segítsen megkeresni a talpnyalása alanyának tekinthető Gyurcsány(i) /tömegbelövető, hazug disznó, bohócinas/ Ferike "elveszett" diplomamunkáját, szakdolgozatát, mielőtt megint ökörségeket ugatna !!!!
Nagy az Isten állatkertje, ráadásul valami "Vágó-fan" - segítőkészen - nyitva hagyta a ketrec ajtaját is !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?