Blogolj!

Bohócok a parlamentben!


Elképesztő volt ez a hét a parlamentben. Bangóné tépett, Tordai „cöfözött” és „bohócorrozott”. Hihetetlenek. Ez azért kevés lesz a választási sikerhez…

Nagy bajban lehet a parlamenti ellenzék, hiszen az elmúlt időszakban a pelenka-gate-en kívül semmi egetrengetőt nem tudott felmutatni. Érezhették ők is, hogy valami nem odaillő van a pelenkában ezért aztán belehúztak a héten. 

Bangóné Borbély Ildikó például szakított. No, nem Bangóval, hanem a nemzeti konzultáció legújabb kiadásával, a papíron töltötte ki összes létező frusztrációját. Mondjuk jobb ez így, hogy nem a választókon… Szóval a jó szocialista felállt a parlamentben és tesztelte, hogy mit bír a konzultációs ív. 

Mondjuk én értem, hogy szegény asszonynak tele van a hócipője, hiszen nem is olyan régen ítélték el jogerősen a csepeli MSZP-s képviselőt Takács Krisztiánt, aki az ítélet szerint eladta az önkormányzatnak az önkormányzat tulajdonát. Ügyes. Bangóné meg ideges és szakít. Érthető. Jobb látványosan tépni, mint azzal foglalkozni, hogy a csepeli szocik újabb tagját ítélték el. 

No, de itt van mindjárt Tordai Bence (Párbeszéd), aki két magánszámmal hívta fel magára a figyelmet. Először is felment arra a pulpitusra, ahol komoly emberek beszéltek a parlament felépítése óta és azt mondta, hogy „cöf”. Ezt meg is ismételte párszor, mígnem kapott egy figyelmeztetést, aztán duzzogva odébbcöfözött. 

Jópofa, nem? Pedig hol van ez a másik bemutatóhoz képest?! Mert nevezett Tordai képviselő, akinek a pártja úgy tudhat magáénak frakciót, hogy a támogatottsága úgy 0,5 százalék környékén van Polt Péter legfőbb ügyésszel is találkozott és át akart neki adni egy bohócorrt. 

Ez az ellenzék manapság… Komolyan mondom ennél még a pelenka-gate is erősebb fegyver volt. És csodálkoznak, hogy ott tartanak, ahol. Sehol. 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/64015/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
kata 2018-11-16 19:24:45
Ez a szerencsétlen bangóné még egy értelmes mondatot nem tudott mondani a Parlamentben,csak ordít állandóan,mint a fába szorult féreg.Ezen nem látszik meg,hogy az Ország Házában dolgozik,csak annyi,hogy
a divatot megtanulta követni,kikupálódott,de szellemileg egyre lejjebb süllyed.Meg kellene tanítani a képviselők-
nek,hogyan illik viselkedniük ilyen felelős munkakörben,ilyen helyen,ahol mégiscsak az ország javára kellene munkálkodniuk.Ráadásul sokszor úgy néz ki,azt sem tudja merre van arccal előre,olyan hülyeségeket beszél.
Lehet azt hiszi,ezzel a vehemens hozzáállással szavazatokat tud szerezni,de szerintem inkább jobb lenne,ha
meg sem szólalna,mert minden egyes hozzászólásával degradálja az amúgy sem fényesen álló komcsikat.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-11-16 17:48:07
Itt tart ma az úgynevezett balliberális ellenzék. Odáig süllyedtek, hogy a Bangónék, a Tordaik a "húzó embereik", akik csak bohóckodni tudnak.
Ezek a begyepesedett agyú liberálbolsevikok még mindig nem jöttek rá, hogy pont az ilyen minősíthetetlen viselkedésük, a mérhetetlenül aljas, mocskos beszédjük miatt tartanak ott, ahol vannak.
Itt képzeletben húztam a szobaparketta fölött néhány centiméterrel egy vízszintes vonalat, de lehet, hogy még ezzel is magasra tettem a mércét, már ami a "szélhámosok pártszövetségének" szellemi színvonalát illeti.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?