Blogolj!

Így tanítják meg a migránsoknak, hogyan kell átvágni a hatóságokat – videó


Rejtettkamerás felvétel látott napvilágot arról, hogy miként tanítják a migránsokat szerencsétlennek lenni… 

Van ez a nem túl szimpatikus, migránsokat pátyolgató Advocates Abroad, amelynek határozott célja, hogy rászabadítja a feljett Nyugatra a bevándorlókat. A szerevezt olyan messzire merészkedett, hogy szenvedni tanítja a migránsokat. 

A rejtett kamerás felvételen látszik, hogy két illető beszélget egy kávézóban, állítólag Leszbosz szigetén. Az egyikük egy beépített ember – a felvételt készítő Lauren Southern youtuber munkatársa –, a másik pedig Ariel Ricker az említett szervezett igazgatója, aki arról beszél, hogy milyen eszközökkel segítenek a menekülteknek.

Figyeljenek! De nagyon!

A nagyon szegény migránsoknak megtanítják, hogyan kell összeomlani, eljátszani a privát traumákat. Az egész bevándorló-hiszti nem más, mint egy előkészített átverés… A szimpatikus aktivista szerint a rendszer „kibaszott hülye” (bocs!), mert az irodisták csak azt nézik mi van az előttük álló papíron, így könnyen át lehet őket vágni. A menekültek kommunikációs képzést is kapnak, de komplett sztorikat tanítanak be. Például ezt: 

2017 decemberében Izmirben megfenyegetett a főnököm, mert keresztény vagyok, a barátaival megrohantak, amikor a templomból jöttem ki,  a feszületet a nyakamból megpróbálták letépni, a Bibliámat széttépni, és ezzel fenyegetve érzem magam keresztényként, ba-bumm!

Tanítják a színpadiasságot és azt is, hogy a menekültek kedvenc ünnepe a karácsony, ami december 25-re esik. 

A szervezet válaszolt a videóra, s kiemelik, hogy 37 ezer fenyegetést kaptak a megjelenés óta. Görögországban békét akarnak teremteni, békében akarnak dolgozni. 

Furcsa módszert választottak… 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/63984/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-11-16 18:05:55
Nem vagyok jogász, ezért csak halkan kérdezem:
Sehol a világon nem is meri a jog a "felbujtás" tényállást, ami alapján ezeket a szégyentelen semmirekellőket perbe lehetne vonni, és méltó módon megbüntetni ?!
Csak azért, mert - lássuk be - erre nagy igény volna világszerte !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?