Blogolj!

Sargentini igazi kommunista


Nem mi mondjuk, hanem egy olvasónk. Sokszor éri vád az oldalakat, amelyek kritizálják Sargentinit, hogy elvtelenül bántjuk a holland provokátort. Nézzük mit gondol róla valaki, aki fogyasztja, figyeli és érti is a híreket.

Tisztelt Blogstar Szerkesztőség !

Alulírott dr. Mareczky Ferenc rendszeres olvasója vagyok az online portáljuknak. A mai , november 13-ai számban is szerepel Judit Sargentini, aki  sajnos napi vendége a különböző hírorgánumoknak. Jellemzően elsősorban a kommunista hírközlő szerveknek.  Manapság sajnos felmérhetetlen veszélyt jelent a keresztény demokráciára az örökös mocskolódása és károgása. Mivel szívböl megveti és gyűlöli a keresztény értékeket, leginkább a demokráciát, a mostani kirohanásában is Orbán Viktort mocskolja azzal , hogy Orbán Viktor 2010 óta szisztematikusan leépíti a jogállamiságot. Természetesen jó kommunista szokás szerint  semmilyen konkrétumra nem tud hivatkozni!!

Neki azonban nincs joga kritizálni a jogállamiság hiányát, mivel ő egy megrögzött diktatúra, mármint a kommunista diktatúra elkötelezett híve. Ö ugyanis a Holland Zöld Párt tagjaként mocskolódik az Európai Parlamentben. Csakhogy ennek a Pártnak az eredeti neve: Holland Kommunista Párt volt. Amikor az idők múlásával a „Kommunista” jelző egyfajta szitokszó lett, ellopták a környezetvédőktől a „Zöld” jelzöt és így lettek Zöld Párt!!! Sajnos a tömegkommunikációs eszközök nem adnak ennek a ténynek semmilyen visszhangot, pedig egész más fényben tündökölhetne az Elvtársnő, ha mindezen tényeket ismerné a Publikum!!!

Kecskemét , 2018. november 13.

Üdvözlettel:

Dr. Mareczky Ferenc

olvasó

Vagyis Sargentini egy igazi kommunista. Amolyan Horn Gyula-féle, vagy a fizimiskája szerint inkább Göncz Kinga, de kommunista. És osztja az észt az Európai Parlamentben. Szép? Na, nem Judith asszony, hanem az ügy. Köszönjük a tájékoztatást, így még inkább könnyebben kritizálhatjuk a komcsi zöldet. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/63917/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-11-14 20:25:33
Ennél a "hajkefe reklámozó" őrültnél undokabb, visszataszítóbb, utálatosabb nő kevés szaladgál a földgolyón, az biztos. Még meg sem szólal, máris lerí róla a gonoszság, a minden elsöprő rosszindulat. Ha meg is szólal, az már maga a frász !!!!!
Köszönöm az új információkat.
Azt idáig is minden normálisan gondolkodó (tehát nem liberálbolsevik) ember tudta, hogy ez a torzonborz senkiházi luvnya tőrölmetszett kommunista, de azt nem, hogy ilyen közvetlen - mondhatnám szoros - volt a kapcsolata Lenin utódaival !!!!
Ezt nem hallottuk eddig.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?