Blogolj!

Szó sincs a Fidesz kizárásáról!

Manfred Weber az Európai Néppárt frakcióvezetője alaposan beleszellentett a nulláslisztbe. A politikus szerint szóba sem került a Fidesz kizárása – no ettől majd idegesek lesznek a hazai ellenzékiek.

Béke, barátság! (Fotó: MTI)

Fidesz kizárását az EPP-ből egyetlen tagpárt sem követeli. Ez a kérdés nem időszerű

– nyilatkozta a cseh közszolgálati rádióban a Weber. 

Pedig a magyar ellenzék balliberális oldala már nagyon örült neki, hogy a néppárti frakción belül is kikezdték a magyar kormánypártot. Úgy néz ki ez nem jött be… 

Azt persze azért a német politikus is hozzátette, hogy Orbán Viktornak engednie kellene bizonyos kérdésekben – csak szólok: vélhetően nem teszi meg – és ennek érdekében egyeztetni kell. 

Amennyiben a menekültek problémáját nem oldjuk meg, amennyiben Andrej Babis, Angela Merkel és Orbán Viktor kormányfők nem egyeznek meg azon témák legalább 80 százalékában, amelyek az asztalon hevernek, az a kontinensünk szélsőségeseit erősíti meg.

Szóval bármilyen meglepő és kellemetlen is a hazai ellenzék számára: kizárásról szó sincs, sokkal inkább a kommunikációról. Ez olyan haladó európai gondolkodásnak tűnik, reméljük sikerül felvennie a ritmust a Niedermüller–Újhelyi tengelynek is. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/63603/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-11-07 16:04:08
A FIDESZ Európai Néppártból történő kizárása csak a szemellenzős, a tényeket mindig is mellőző liberálbolsevik őrültek vágyálma csupán.
Manfred Weberről sok mindent el lehet - és el is kell - mondani, de annyira azért még ő sem rugaszkodott el a valóságtól, hogy a Néppárt legnagyobb létszámú, az utóbbi harminc, (különösen az utóbbi nyolc) év legsikeresebb jobboldali, nemzeti elkötelezettségű pártját kizárja (kizárassa) maguk közül !!!!!
Ha ezt netalántán, esetleg, véletlenül mégis megtennék, akkor azzal egyben megásnák a saját sírjukat is. Ezzel ők is tisztában vannak.
Úgyhogy agyament, balliberális banda !
Pihenj, szerelvényt igazíts, és főleg >>>>>>>>>>>> pofa be !!!!! (Ha szabadna kérnem)
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?