Kirúgták Gothár Pétert a Színház- és Filmművészeti Egyetemről
Az egyetem Gothár Péter szerződését a mai nappal megszüntette.
Blogolj!

A gyökér „privát kopó” csődtörténete


Leleplezte volt a „Klikk”, hogy kényszertörlés alatt áll a „nagy leleplező” bűnügyér netlap kiadója. Na ja, a főnijét úgy erkölcsileg már jó régen kényszertörölte a szakma, de még mindig képes telebüfögni a sajtó sajtszagú levegőjét...

Hát azt hittem, dobok egy jó kövér hátast! Felcsapom a „Klikket” (itt, ni!), és pofán vág a való világ, a zaftos botrány, hogy „kényszertörlés alatt áll a nagy leleplező oldal kiadója”. És ezt nem is ők leplezik le, hanem egy mezei Blogstar-bloggerből lesz a nagy nemzeti lepellerántó?

Ne már! De már!

Egy jó nagy lóugrás a lepeltől a lepráig. Akarom mondani: a világháló Privát Kopója, a magát bűnügyi magazinnak álcázó hírcsárda a sztorika főszereplője. Az egyre kopottabb Kopó, akinek egyik kutya, a másik eb, ha közben szépen tömődik a zseb.

Besz.rok, de mégsem, annyit nem ér az egész: a kopósok főnije egy bizonyos Valencsik Ferenc. Híres arc, elárulja a világok hálója. Ja, nem, inkább hírhedt. Az elszabotált rendszerátszabászat nagy túlélője, köztünk lófráló kor- és kórtünete a Feca, böngésszük hát a múltat. Tudjátok, amit végképp eltörölni meg lehet próbálni, csak nem érdemes.

Ugye, hogy érdekes?

Az Internacionálé. Rendszert váltottan. Mert ha már itt tartunk, ugyebár, ez a Valencsik legény – megőrizte róla a net – MDF-ék korában „a Létminimum Alatt Élők Társaságának vezetőjeként szerzett kétes hírnevet” az Antall-kormány éhségsztrájkoló fúrás-faragásával. Az Éhségmenet 1.0 embere aztán a Társadalmi Kamara szoci szatellitszerv ügyvezető koordinátoraként koordinált balraátot. Amúgy annyira vonzották a lecsúszott létminimumerek, hogy sebesen behuppant az ordenáré Szuper Pszt! pletykalap főszerkesztői székébe, a 2002-es balraátkor meg Star néven kreált bulvármagazint, még Esti Hírlappal is sötétített. Béke mindezek poraira. Volt ő sok minden, már egy ideje kopóskodik. Csak hogy legyen mit a tejbe aprítani, úgy jó zsírosan, a létminimum felett.

Fasza interview-et is feldobott a net (itt, ni!), milyen tag is ez a Feca!

„Úgy hiszi, a karrierjében sokkal nagyobb jelentőséggel bírt a szerencse, mint a tudatos tervezés. Tehetségről nem beszél. […] Mindenre képes lenne annak érdekében, hogy az újságíró pályán maradjon. […] a bulldog mentalitás, a szemtelen, a senkit és semmit nem tisztelő hozzáállás az élet dolgaihoz...”

„Nem tudok csapatban dolgozni, ha nem én vagyok a vezetője. Vagy az történik, amit én akarok, vagy már veszem is a kabátom. […] Bántóan nyers tudok lenni, igazi „gyökér”, és egyáltalán nem foglalkozom vele, mit is gondolnak rólam. A helyzet az, hogy nem érdekel. […] Csődtörténet a privát szférám.”

Na gyerekek, a helyzet az, hogy valami kurva nagy szabadság van ebben a kicsi és savanyú magyar médiában, ha egy moral insanity évtizedek óta pörgetheti a habzsi-dőzsit. A (k)úrhatnám firkász elhúzhatna már a vérbe. Mocskosul elege van ám a mezei magyar netfogyasztóknak abból, hogy a kamuvárrá ócsítják a bulvárt.

Lehetne azt is elegánsan csinálni meg őszintén. Tán nem lenne az egész egy nagy csődtörténet.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/63642/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Neknem ezkell 2018-11-08 19:09:42
Nahát!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?