Blogolj!

Az űrkutatáshoz mindenki ért! Főleg, ha ellenzéki!


Ezt is megtudtuk: Magyarországon immár mindenki ért az űrkutatáshoz. Egészen pontosan ahhoz is. A foci és a politika után ez is egy olyan ágazat lesz, amelyről mindenkinek van véleménye.

Fotó: Blogstar

Ehhez persze az kellett, hogy Ferencz Orsolyát kinevezzék űrkutatásért felelős miniszteri biztossá. Eddig mondjuk a többség – igazából az április kisebbség – magasról tett az űrkutatás magyar eredményeire, tulajdonképpen nem is tudták, hogy létezik mifelénk ilyen. Nagyképűen mondhatnám, hogy csak Blogstar kellene olvasni, hiszen korábban beszámoltunk arról, hogy Budapesten készülnek olyan kommunikációs eszközök, amelyek a világűrben segítik a munkát. 

A Holdra és a Marsra készülnek a magyar űrkutatók

Mit tud egy átlag magyar a honi űrkutatásról? Nem sokat. Lényegében annyit, hogy Farkas Bertalan néhány évtizeddel ezelőtt járt az űrben. Vagyis kizárólag a ...

No, de most tényleg vonatkoztassunk el attól a ténytől, hogy ennek az ágazatnak a magyar képviselői a világ élvonalába tartoztak eddig is, csak nem nagyon vettek tudomást róluk eddig. Most azonban, hogy miniszteri biztosa is lett az űrkutatásnak, már annyira fáj az ellenzéknek, hogy azonnal elkezdtek sivalkodni, sőt az elfogulatlan médiát is használják Ferencz Orsolya ellen. Az ATV is ráeszmélt arra, hogy van világűr. Gyorsan össze is dobtak belőle egy képet. Ezt: 

A hír majdnem igaz. Majdnem! A miniszteri biztos a Magyar Időknek nyilatkozott, de csak látszólag azt, amit az ATV állítani akar és ezt is arra használja fel, hogy bagatelizálja a migrációs kérdéseket. Nézzük mit is mondott valójában Ferencz Orsolya a lapnak: 

A Sentinel műhold adatait egész Euró­pa felhasználja a katasztrófavédelemben, a mezőgazdasági termésbecslésben, sőt az Európai Határ- és Partvédelmi Ügynökség (Frontex) is ezen szatellitrendszer segítségével követi nyomon a néptömegek mozgását. Kevesen tudják, hogy egy kisebb magyar cég kétezer alkatrésszel járult hozzá a ­Sentinel elkészültéhez.

Én egyáltalán nem értek az űrkutatáshoz. De azt azért tudom, hogy ez nem űrhajó, kontra UFO kérdés, hanem annál sokkal több. Például itt, illetve ott vannak azok a fránya műholdak az égben. Na az például űrkutatás. És ma már, a magyar szakembereknek is hála, ott tart ez az iparág, hogy marha messziről látni, hogy merre vándorolnak a nagyobb népcsoportok. Márpedig ha lehet, akkor használják csak. 

A zseniális magyar találmányokkal együtt, amelyek eddig is léteztek, csak eddig nem bántották a baloldali szakértők szemét. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/63511/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-11-06 17:49:37
Tulajdonképpen miért is lepődnénk meg azon, hogy ez az ATV nevezetű szennycsatorna ismét - immár százezredszer - belehazudott a vakvilágba ?!
A kommunistáknak ez a lételemük !!!
Ha valami csoda folytán egyszer, véletlenül nem így működnének, véletlenül igazat mondanának, akkor annak nagyon súlyos következményei lennének.
Akkor nagyon rövid idő alatt kihalnának, az biztos !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?