Blogolj!

Újra támad Romániában a magyargyűlölő barbárság


A Juncker által európai ünnepnek minősített centenárium elszabadította az ordenáré gyűlölködést. Ezúttal a Maroshévíz tábla esett áldozatul.

Fotó: Facebook/Balázs László

Egyre feszültebb a hangulat az Erdély elrablásának századik évfordulójára készülő Romániában. Nem sokkal azután, hogy az Európai Bizottság isiászos elnöke európai ünnepnek minősítette Magyarország és a magyar nemzet száz évvel ezelőtti megcsonkítását, majd a román kormány jól szájon is csókolta Junckert, újabb durva magyarellenes provokáció történt Erdélyben.

Ismeretlenek ugyanis piros-sárga-kékkel festették le a Hargita megyei Maroshévíz helységnévtábláin a magyar feliratot. A Foter.ro portál emlékeztet, Hargita megye lakossága többségében magyar, Maroshévíz hagyományosan román többségű település, ugyanakkor a térségre a békés együttélés volt jellemző románok és magyarok között.

Legalábbis eddig, míg Juncker keze be nem tette a lábát. Vagy amíg a radikalizálódva aktivizálódó de facto államhatalom, az új „Szeku” – lásd a Romániából kitiltott Raoul Weiss francia publicista tanulságos esetét – bele nem csapott a lecsóba, hogy annak savanyú leve mindenkire szétfröccsenjen...

„Románia az egység, tolerancia és a polgárai közti – etnikumuktól független – kölcsönös tisztelet szellemében ünnepli 2018-at, a Nagy Egyesülés centenáriumát, és elítél minden olyan üzenetet és kijelentést, amely etnikai gyűlöletet vagy konfliktust szít”

– ezzel az üzenettel pofozta testvériesen az Európai Bizottság elnökének pirospozsgás pofiját a román külügy.

Nagyon kíváncsi vagyok, ennek szellemében mekkora eltökéltséggel és határozottsággal veti magát a piros-sárga-kék polícia a magyargyalázó festőművészek nyomába, milyen gyorsasággal kerítik kézre, és milyen szigorral ítélik el a szélsőséges uszítókat.

Ez lesz ugyanis az igazi üzenet, nem a történelemből (is) felmentett, agyalágyult brüsszeliták bő nyállal történő megnyelvelése!

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/63460/pics/lead_800x600.jpg
Erdély,határon túli magyarok,magyarellenesség,magyargyűlölet,románia,Trianon
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: kata bejegyzésére 2018-11-06 17:35:54
Kedves Kata !
A jelenséget - mint bizonyára Ön is tudja - normális (tehát nem kommunista) körökben kettős mércének hívják.
Ebben az Európai Unió, élén ezzel az "isiásszal" naponta megküzdő, permanens részeg Juncker nevű barommal, összeborulva a komcsikkal mindig is élen járt, ma is élen jár, - és ha jövő tavasszal nem változik az EP összetétele - akkor élen is fog járni.
Amennyiben tényleg nem változik - számunkra kedvezően - az EP összetétele, akkor - szerintem - ez az egész tákolmány össze is fog dőlni, mint a kártyavár !!!!
Őszintén: ilyen körülmények között nem is lenne nagy kár érte !!!!
Válaszolok
kata 2018-11-04 20:23:22
Nem értem mikor lesz már vége,hogy ezek a magukat európainak tartó szedett-vedett móc népség állandóan a
magyarokat szekálja.Ha ennyire szúrja a szemüket az ottani magyarság,adják vissza nekünk,mi tárt karokkal
várjuk őket.Az EU pedig egyre jobban bizonyítja,hogy teljesen alkalmatlan feladatára,legalábbis ebben a felállás-
ban.Minket vegzálnak holmi soros söpredék hazug jelentése alapján,amikor a tényleges jogsértések ha kiszúr-
ják a szemüket,akkor sem szólnak egy szót sem,sőt még bátorítják az agresszorokat.Ennek az úniónak így semmi
értelme,vagy változik a felállás jövőre,vagy inkább essen szét az egész.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?