Blogolj!

Uniós buszok, ünneplő tömegek és államilag támogatott balosok


Komolyan mondom, ezeknek nagyon vastag bőr van a képükön. Fogják magukat felülnek az uniós pénzből vett kisbuszra és elmennek meghallgatni Orbán Viktort. Ilyen gusztustalanságot! (SZARKAZMUS!!!)

Fotó: MTI

Tegnap, amikor elsétáltam a Mezőkövesd-Zsóry busza mellett az Andrássy úton, gondoltam egyből, hogy ebből baj lesz. Mert aztán elballagtam – ha jól emlékszem – egy kosárlabda és egy röplabda csapat társasgépkocsijának árnyékában is. Persze miközben az ember az ötvenhatos hősökre emlékezve poroszkál a miniszterelnök beszédének irányában nem nagyon morfondírozik azon, hogy vajon a kövesdi csatárok, vagy a zalai irányítók mit gondolnak majd a megemlékezésről. 

Azon igen, hogy a TAO-támogatásnak köszönhetően több sportegyesület is vásárolhatott autóbuszt, amit ha eszük van – márpedig itt sem mindenki hülye –, akkor bérbe is adnak. Most éppen „Orbánbeszédére”, de adott esetében akár Gyurcsányéra is. Ha a megrendelő fizet… Persze a 444 és olvasói hisztériáztak egy sort a buszok apropóján. Érdekes azonban most nem a sportegyesületek miatt, hanem azért, mert EU-s logóval ellátott buszok is ott álltak a parkolóban. Embereket hoztak, akik nem átallottak tapsolni, amikor Orbán Viktor beszólt az EU-nak. 

Skandallum! Pláne – ahogy Deutsch Tamás a Facebook profilján meg is jegyezte – egy csomóan az uniós támogatással épült négyes metróval is utaztak a Terror Háza irányába. Teszem hozzá, akár olyan úton is jöhettek, amelynek a kivitelezését az Unió is támogatta. Botrány!

Vagy az úgy van, hogy EU-s pénzből vásárolt busszal csak olyan eseményre lehet menni, amelyen az egekig magasztalják az Uniót? 

Csak látszólag tartozik ide, de érdekes módon az nem fáj a 444-nek, amikor egy nyíltan ellenzéki polgártársunk fogja magát és a kormány intézkedését kihasználva háztartási nagygépet vásárol az otthon melege program keretében. Vagy éppen egy balliberális család felveszi a CSOK-ot. Sőt állítólag a rezsiből megspórolt pénzt sem fizette be eddig senki csak azért, mert amúgy gyűlöli a „zOrbánt”. 

De EU-s támogatásból vett busszal utazni az állami megemlékezésre, amelyen történetesen a miniszterelnök kiáll a magyar érdekek mellett, az felháborító. Ilyen a kettős mérce. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/62742/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-10-25 10:59:19
Nagy az Isten állatkertje (lásd a 444-et, meg a többi, mihaszna liberálbolsevik médiafelületet) és ráadásul valami hülye nyitva hagyta a ketrecek ajtaját is !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?