Blogolj!

Juncker szerint Erdély ellopásának évfordulója európai ünnep


Meghibbant. Vagy valami rosszul van bekötve, de az biztos, hogy Jean-Claude Junckerrel valami egészen komoly baj van.

Ioannis és Juncker koccintanak majd december 1-én?

Már majdnem azt írtam, hogy Jean-Claude Junckernek elment a józan esze… De ugye ez több okból is felesleges billentyűzet püfölés lett volna, hiszen a józansággal még véletlenül sem vádolhatjuk meg, ellenben az esze is elmenőben van, ami talán összefüggést mutathat az elfogyasztott alkoholmennyiséggel. 

Az isiászt (is) hazudó „politikus” Strasbourgban szólalt fel és beszédében kijelentette, 

Erdély és Románia egyesülésének centenáriuma nem csak román, hanem európai ünnep is.

Minden, ami román, egyben európai is, ezért december elsején Európa közösen ünnepli meg a Romániának és Európának is fontos pillanatot.

Ilyenkor egy igazi európai demokrata visszafogottan reagál. Először is a Jóistenhez fohászkodik, hogy bocsásson meg Junckernek, mert nem tudja mit cselekszik. Aztán magában elgondolkodik. Például azon, hogy ezek szerint Stasbourgban ittasan is fel szabad szólalni. Meg aztán azon is, hogy ha Erdély elrablásának 100. évfordulója európai ünnep, akkor mi magyarok valóban nem vagyunk részei annak az Európának, amiről az ittas úr beszél. 

Remélhetőleg nem várják azt tőlünk, hogy amúgy Mdegyessy Péter volt ügynök és miniszterelnök módjára pezsgővel koccingassunk és ünnepelgessük azt, hogy az ország és a nemzet jelentős részét ellopta a román állam. Hogy ne az érzelmekre, hanem a történelemtudósokra hagyatkozzunk: 

az elszakadás egyoldalú határozat eredménye volt, mely az erdélyi magyarságot teljesen megfosztotta az önrendelkezés jogát. (Rubicon)

És Juncker szerint ez egy olyan európai ünnep. Pontosan tudjuk, hogy fogalma sincs miről beszél, hiszen vagy hiányzott a történelem előadásról, vagy már akkor is részeg volt. Pusztán arról van szó, hogy futtából, érzékeny ponton akarta rúgni a magyar nemzetet, mégpedig kicsinyes bosszú miatt. 

Igyál még valamit…

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/62707/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-10-24 15:59:29
Az tény, hogy a normál halandó ember is négy-öt unikum után szokott marhaságokat mondani, de ennél az elmeháborodottnál biztosan nem ennyi volt a mennyiség, hanem minimum az ötszöröse.
Így aztán már azt sem tudta hol van, és azt sem, hogy mit beszél.
Sajnos, ebben az a legborzasztóbb, hogy ez az "isiásszal" küszködő idült alkoholista barom az Európai Unió egyik legfőbb - de persze senki által meg nem választott - vezetője.
Összességében az Európai Unió olyan is, mint a főnöke !!!! >>>>>>> hülyék gyülekezete !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?