Blogolj!

Hisztitől hangos a „közös” ellenzéki kabarétüntike


A teljes összefogás jegyében máris akad, akit kizárnak az egységből. A mozgalomszervező unokatestvérek, Hadházy Ákos és Márki-Zay Péter megcibálták Vágó Gábor bajszát, aki „kicsinyes sunnyogó kiszorítósdit” emleget.

Fotó: Origo.hu

Az 1956-os forradalom 62. évfordulóján csúcsra jár az ellenzéki kiszorítósdi. Hadházy Ákos és Márki-Zay Péter, az n+1-edik kormánykritikus formáció, a Mindenki Magyarországa szervezői kedd délutánra a Bem térre trombitáltak össze az európai ügyészséges akció égisze alatti aláírás-tarháló szivárványos tüntit, majd a teljes összefogás jegyében persze akadt, akit rögvest kizártak az egységből.

A zsidókból, cigányokból és baloldaliakból álló új Magyar Gárda menetelésével és a Molotov-koktélos forradalom rémképével médiahaknizó Márki-Zay és az LMP-ből is kiutált unokatestvére, Hadházy fű alatt letiltották a korrupcióüldöző kartárs, a bajuszvilágbajnok Vágó Gábor színpadi(as) fellépését.

Több se kellett a választási kampányban a DK-főnök Gyurcsány Ferencet lazán lerészegező Vágónak, az LMP-s politikus hétfőn a közösségi médiában kezdett heves hisztibe.

„Nagyon méltatlan és megalázó helyzetbe hozott Hadházy Ákos a holnapi tüntetés kapcsán. A korrupcióellenes szövetség, aminek én vagyok a titkára, szervezi a holnapi tüntetést, ahova minden pártból egy olyan embert hívtak, aki sokat tett a korrupció felszámolásáért. Tőlünk engem, és erre az LMP elnökség rábólintott, hogy menjek. Azóta az történt, hogy Horváth András jelezte, hogy Hadházy nem akarja, hogy felszólaljak, mert szerinte megosztó vagyok. Ezt arra alapozza Ákos, hogy Hommonay Gergely DK-sokat szervez, hogy belém fojtsák a szót”

– borítottal a meleg pisivel teli ellenzéki bilit.

Vágó Gábor bejegyzéséből kiderül: az esemény szervezői azért határolódnak el tőle, mert „az LMP-t nem reklámozzák”, sőt, tulajdonképpen forradalmi hevületükben politikailag ki is akarták végezni a zöldpártot a fővárosi utcákon:

„arra számítottak, hogy a közös ellenzéki tüntetésre az LMP majd nem megy el, így azt tudják mondani, hogy az LMP nem ellenzéki párt”.

Vágó Gábor leszedi a keresztvizet Márki-Zay és Hadházy, a „kicsinyes sunnyogó kiszorítók”, illetve a balliberális celeb médiaügyvéd és többszörösen bukott politikus, Magyar György hónapok óta szerveződő új ellenzéki pártjáról/mozgalmáról is. Arról a formációról, melynek önjelölt vezérei maguk akarják meghatározni, ki az igazi ellenzéki, és ki nem – avagy ki az áruló.

„Abból is hosszas vita volt, hogy bejelentik e a mozgalmukat, végül legjobb tudomásom szerint csak annyit fognak bejelenteni, hogy majd bejelentik. Mindenesetre azért kár új politikai szervezetet alapítani, hogy kicsinyes sunnyogó kiszorítósdit játszanak ugyanazon az ellenzéki bázison. Tudom, hogy az állandó ellenzéki messiásvárás rulettkereke most éppen Hadházyt és Márki-Zayt dobta ki, de ez ugyanaz a politikai kultúra, ami miatt az ellenzék vergődik a NER-ben

– mutat rá arra, hogy a nevek, a szereplők ugyan cserélődhetnek, de a szivárványos körforgó ellenére nincs új a nap alatt.

Az építkezéshez tehetségtelenek, sem víziójuk, sem jövőképük. Simán csak marakodnak a koncon. A kabarénak folytatódnia kell...

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/62645/pics/lead_800x600.jpg
demonstráció,ellenzék,Hadházy Ákos,lmp,Márki-Zay Péter,tüntetés,Vágó Gábor
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
kata 2018-10-23 20:57:15
Ez a két szerencsétlen egymást támogatva próbál -az egyik vissza,a másik bekerülni a nagypolitikába.Mindketten
jó bőven hülyét csináltak magukból.Szégyellhetik magukat,hogy az egyik legfontosabb ünnepségünkön is csak
a marakodással vannak elfoglalva.Nekik ez a dátum nem jelent semmit.Annyi jó érzés lehetne bennük,hogy ne
most bohóckodjanak,mikor az országban rengeteg család van,aki személyesen is érintett,akik szívből emlékez-
nek,nem pedig mert ez a program mára.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-10-23 09:39:22
Ezek a percemberkék tökéletesen el vannak foglalva a saját hülyeségükkel.
Halvány, segéd fogalmuk nincs arról: mit is kéne tenni azért, hogy a hosszú évek alatt elvesztett hitelességüket valamilyen "fondorlat" útján visszaszerezzék.
Ezek a napi rendszerességgel megjelenő "cirkuszok" tökéletesen kimerítik a pótcselekvések fogalmát.
Csak mellesleg jegyzem meg:
Ezeknek a semmirekellőknek a "csőagyában" fel sem merült, hogy október 23-ika, az 1956-os forradalom és szabadságharcra való méltó megemlékezés napja, nem pedig a saját marhaságaik világgá kürtölésének "ünnepe".
Ennyit tudnak nyújtani az embereknek az "elvtársak" !!!
A maguk köreiben persze nem szégyen az, csak roppant kellemetlen !!!!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?