Blogolj!

Márki-Zay Péter radikális cigány és zsidó gárdistákat akar látni!


Nem és nem! Nem akarom elhinni, hogy „végleg kiürült a padlás” Márki-Zay Péternél. Pedig úgy tűnik. A hódmezővásárhelyi polgármester olyat mondott, hogy az ember nem hiszi el.

Márki-Zay Péter akár maga is lehetne gárdista? (Fotó: blogstar montázs, MTI, Márki-Zay Péter Facebook)

Nézzük először a művkedvelő, szerencselovag, amatőr közéletbúvár, önjelölt politikai elemző, ellenzéki Gandhi, porszívóügynök (erre majd visszatérünk) mondatait. 

A Jobbikba kellenek zsidók és cigányok is, de radikálisnak kell lenni, mert igenis a tisztességes és becsületes magyarságért ki kell állni valakinek, igenis kell egy Magyar Gárda, amiben ott vannak a zsidók, a cigányok és a baloldaliak is. De ő határozottan ki tud állni az ország bűnözői ellen, fel tudja szabadítani Magyarországot.

Ez kész…

Ez a Madár Zöldségeket Papol, fogalma nincs róla, hogy mi az a Magyar Gárda, hogy mi (volt) az a Jobbik! Hol élt akkor, amikor gárdisták csapkodták a bakancsokat a Hősök terén, vagy amikor a Jobbik zsidó tagját úgy dobták ki maguk közül a szélsőségesek, hogy a lába nem érte a földet, vagy a párt kikelt a cigányok és a melegek ellen?

Bevallom azt a mondatot nem akarom érteni, amely szerint radikális zsidóknak és cigányoknak kell lenni. Senkinek sem kell radikálisnak lenni, mert abból semmi jó nem származik. A radikalizmusból csak a gond van. Abból bestiális gyilkosságok származnak, abból forradalom van, abból szemkilövés van, abból félelem van. Nem kell egyik sem. 

És nem kell Márki-Zay Péter sem. Félő, hogy tényleg valami gond van vele. Aggódom érte, hogy nem bírja elviselni azt a nyomást, amit Hódmezővásárhely irányítása megkívánna tőle. Mondjuk ettől nem omolhat össze, mert február 25-i megválasztása óta olyan sokat nem foglalkozott a város ügyeivel. 

És akkor porszívóügynök. Több Facebook-csoportban is simán le „porszívóügynöközik” Márki-Zayt. Egybehangzóan állítják, hogy MZP Kanadában abból próbált meg megélni, hogy a takarítóeszközzel házalt, de a jólértesültek szerint nem ment neki. Belebukott és azért jött haza. Ezt nem hiszem, mert dumája az van, maximum olyan bődületes ostobaságokat beszél, mint a fenti idézetben. Lehet, hogy a porszívóra is azt mondta, hogy nem szívja, hanem fújja?

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/61157/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Borbála 2018-10-10 13:01:18
Hozzászólásomat kitörölte a rendszer. Sajnálom.
Válaszolok
oregebbvagyokmintmzp 2018-10-09 17:38:12
Vásárhelyiként azt mondom : Mongyon le !
Radikalizálodott , tüntet és vádaskodik . Nincs nyugalom mióta feltűnt !
Itt villanykapcsolókról tudtam , de nem is érdekel a hülyeségeivel ! Alkalmatlan városvezetőnek ! Csinaljon mást !
Válaszolok
Aniko 2018-10-09 09:04:24
Egy idiota elmebeteg ember tonkreteheti a csodalatosan fejlodo Hodmezovasarhelyt? Nincs ebbe senkinek beleszolasa?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?