Blogolj!

Nyílt levél Vajna bácsihoz - 2. rész

Kedves Vajna bácsi!

Nyílt levél

(Második rész)

Nem akarok huncut lenni, kedves vajna bácsi, de úgy látom, a levelem szűzen hagyott téged. Ezért írtam kis betűvel a neved. Számomra te nemecsek andrás bácsi leszel, ha nem válaszolsz! Tudod mit? Ne is mondj semmit. Inkább azzal bizonyítsd be, hogy nem hagyod becsapni magad a saját csapataid által - és érdeklünk mi magyar jövőkutató óvodások -, hogy leállítod a Nándorfehérvár filmet. Utána elszeded tőlük azt a 91 millió gyártás előkészítési pénzet, meg elzavarod Szász urat oda, ahol gyalázni szokta a magyarokat.

Szász bácsi - Fotó: filmhu - Valuska Gábor

Nem árt szélnek ereszteni a többi „alkotót is”, mert iszonyat, hogy mekkora a felháborodás az összes óvodában, és szülői szinten még nagyobb. A hétmilliárdos költségvetés híre meg hasba akasztotta a Juliska nénit, a takarítónőt. Azt mondta megkeres tégedet, de lefogtuk, és így itthon maradt. Egyelőre.

Na, most ott van az a Hunyadi-szakértő Bán Mór bácsi. Tudod, aki írta azt a sok (kilenc) könyvet Hunyadi János Bácsiról és negyedmillió példányban jól elkeltek. Képzeld, most meg Mátyás királyunkról készít valamit, képek is vannak benne azt hiszem. Tehát azt a Gát bácsit sem kell zavarni, hogy sorozatot készítsen nekünk, hisz már bent van nálatok egy másik sorozatterv. Bízd inkább az eddig mellőzöttekre ezeket a filmeket és a sorozatot. Hidd el, jobban járunk mindannyian, és rád sem lesz pipa a kenyéradó gazdád, meg mi magyar óvodások.

Kedves vajna nemecsek bácsi! A múlt alkalommal írtam neked arról, hogy ezek átvernek téged. Piri (a középsős szerelmem) egyenesen azt mondja, hogy ezek (a beosztottaid) frankón hülyének néznek tégedet. Ezt is megírtam már. Azt is papírra vetettem, hogy miután kitört annál az Ági néninél a botrány (a magánéleti, meg az ügynöki) azonnal ki kellett volna vágnod a bandájával együtt, mert idézem magamat, ő az: „aki a személyes ágyjelenetekért milliárdokat utalt ki egy producer fickónak”.

Ági néni - Fotó: Marjai János

Mi még csak óvodások vagyunk, nem értjük mi az a személyes ágyjelenet, de Piri holnap behozza az unokatesóját és az majd elmondja, mert neki már volt ilyenje. Amúgy pedig nagyon nagy baj van nálatok. Képzeld rámentünk a filmalapnak a honlapjára, mert ahhoz is értek. Tudod, van ott egy csomó olyan bácsi, aki rengetegszer nyert. Például az egyik, de inkább nem írok neveket, majd az oknyomozó újságíróink kiderítik a pontos adatokat. Van, aki a pályázatokon több mint harmincötször nyert, vagy több mint húsz alkalommal. Apukám jobboldali és erre azt mondta: Dögöljek meg, ha erre szavaztunk!

Ez van, kedves vajna nemecsek andrás bácsi. Itt most befejezem, mert bejött az oviba az oknyomozó újságíró bácsi és hozott sok papírt az Ági néni ágyasáról. Ha érdekel, akkor a következő levelemben megírom neked, mielőtt kiutazna a jövő héten Amerika országba a Diák Oscar díjátadásra a szeretőjétől kapott pénzen legfrissebb üdvöskéjével... Mert a pofátlanság így kerek.

Szeretettel: Jancsika időutazó, Békés Jantyik utcai óvoda  /Manyi óvónéni csoportjából. Éva óvónénit is nagyon szeretjük. Ahogy mosolyognak onnan föntről, az ma is erőt ad nekünk. Simogatja a lelkünket. / 

Nyílt levél Vajna bácsihoz

Kedves Vajna bácsi! Nyílt levél (Első rész) Mi itt az oviban magyar jövőkutató gyerekek vagyunk és mélységesen felháborodtunk. Amúgy én már tudok írni. Piri (a szerelmem) meg én azon vagyunk piszokul kiakadva, hogy azt olvastuk az interneten (mert olvasni is tudok), hogy harminc, Piri szerint 25 év múlva, amikor a mi kisgyerekeinknek (öt lesz, mind fiú) jól megmutatjuk majd a Nándorfehérvár filmet, nem fogják azt érteni.

Címkék: Vajnáék
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/60788/pics/lead_800x600.jpg
Vajnáék
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?