Blogolj!

Érti valaki, hogy a mi a túró történik a Jobbikkal? Volner biodísz lett!

Kecskés István

Ez már annyira cuki, hogy namég. Közben Volner János szállítja lefelé a közbeszédet, és nem azzal, hogy biodísz lett.

Fotó: MTI

Tudják mit csinál most Volner János? Éppen tiezenegyest végez el, nincs kapus a gólvonalon, vagyis szinte biztosan gól lesz, a probléma az, hogy Volner éppen a saját kapujába bikázza bele a labdát. Mi lesz ebből? Méretes öngól!

A politikus kezdeményezte az elnökség felolszlatását, kongresszus összehívását, mert szerinte a Jobbik vezetésének 

senki nem adott felhatalmazást a liberális-balközép pártokkal történő összeborulásra

és egyáltalán nem tetszik neki, ahogy Sneider Tamás elnök és Gyöngyösi Márton frakcióvezető a széthullófélben lévő LMP ölelő karjaiba lavírozza a pártot.

Ez van, Jani… Ezt akartátok! Ezt hoztátok össze. Ez az egész valamikor ott kezdődött, amikor Vona Gábor felfedte korábban titkolt vonzalmát a (rossz, aki rosszra gondol) kutyákhoz és a macskákhoz. Amikor negédesen elkezdett cukisodni az a mozgalom, amely nem is olyan régen még kirohant a zsidók, a cigányok és a melegek ellen is.

Az a párt, amely a problémát nem kezelni, hanem drasztikusan megoldani akarta. Na most ugye ebből az lett, hogy választáson semmi esélye sem volt a győzelemre a Jobbiknak.

A süllyedő hajóról azonnal lelépett a kapitány, vagyis Vona Gábor lemondott, majd jött a szakadás. 

Ez azt jelentette, hogy a Jobbikban megmaradt utolsó karakteres arcok, vagyis Toroczkai László, Duró Dóra és Novák Előd lelépett, megalapította a saját pártját. Ezzel együtt közel 120 önkormányzati-képviselő lépett ki a cukik közül és lett független, vagy szállt be Toroczkaiék mozgalmába. 

És tegyük hozzá, hogy ebben vastagon benne volt eddig Volner János is. Ő is tagja az országos elnökségnek, vagyis legalábbis egy olyan cinkos, aki néma.

Tevékenyen részt vett a párt szétverésében és most észrevette, hogy huszonöten vannak a játszótéren. A kerítésen kívül pedig már ott áll a DK, az LMP, az MSZP és a többi törpepárt, akik hozzák a labdát Volner tizenegyeséhez. 

Bocsánat, de én nem kurvának álltam! A Nemzet ügyeiben nincs és nem is lehet alku!

Ezt tudta írni Volner János a nyílt levelében? Tényleg nincs? Emlékeztetnénk Volner képviselőt, hogy 2016. november 8-án a Jobbik nem szavazta meg az Alaptörvény-módosítást, amely kimondta volna, hogy Magyarországra idegen népesség nem telepíthető be. Úgy viselkedett akkor a párt és a teljes ellenzék, mint a Volner által szóbahozott ősi foglalkozás művelője. 

Amúgy a képviselő azt is írta, hogy ő nem lesz biodíszlet. De. Biodísz lett. És öngólt szerzett. Hogy a Jobbik új pajtását idézzük: nem kicsit, nagyot!

Volner János kurva és biodíszlet sem akar lenni

Leiratkozhatsz, ha mégsem tetszik. A Jobbik alelnökének egyáltalán nem tetszik az irány, amerre pártja halad. Volnernek nem a néppártosodással van baja, hanem a Jobbik vezetésével, az LMP-vel és az egyre mélyülő Jobbik-LMP szerelmi szállal. A párt elnökségének feloszlatását és tisztújító kongresszus összehívását kezdeményezte Volner János.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/60790/pics/lead_800x600.jpg
Jobbik,pártszakadás,Volner János,vona gábor
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?