Blogolj!

Na, ki a magyar?


Orbán Viktor mondott ma egy meghatározást arra, hogy ki a magyar. Ettől aztán sokan a Dunának mentek. Nem azért, mert nem értik, nem érzik, hanem azért, mert ezt Orbán Viktor mondta.

Fotó: MTI

Mert ugye a miniszterelnök egyik legfontosabb mondata ez volt ma délelőtt a felújított Budai Vígadó átadásán: 

Barátaim, az a magyar, akinek az unokája is magyar lesz.

Elgondolkodtató. Azon vagyok, hogy az unokám magyar legyen. Ez nem is kérdés. Persze tudom ám, hogy ezzel a nem túl hosszú, de velős mondattal mi a baj. Nincs benne multikulti. Egy kicsi sem. Maximum kulti, de multi semmiképpen sem.

Aztán volt még egy olyan mondata a miniszterelnöknek, hogy 

kultúrbéke van: lassan teljes egyetértés formálódik arról, hogy a jövőnket családra, a munkára és a nemzet újraegyesítésére kell építeni.

Azt kijelenthetjük, hogy a béke az jó. Ha országok közti akkor is, ha kultúrális akkor is. Na most, hogy a jövő – és az unokák – záloga a család, az alapja a munka, a sikeres országhoz pedig egységes nemzet kell, ez sem lehet vita tárgya. Pedig az lett. Mert a 444 szerkesztőségében azonnal lenyelték a kalviatúrát, a liberális értelmiség pedig azonnal – bármilyen megdöbbentő is ez – lemondásra szólította fel Orbán Viktort. 

Na most, ha így a családok évének utolsó negyedében, csak halkan kezdünk el diskurálni a CSOK-ról – nem arról, amelyik a családalapításhoz fontos, hanem a másikról –, a különböző juttatásokról és adókedvezményekről, a munkahelyteremtési programról, vagy mondjuk a kettős állampolgárság intézményéről, vagyis azokról az intézkedésekről, amelyeket 2010 után vezettek be, akkor érthetetlen ez az egész. Értem én, hogy a személynek szól mindez, de blődség… Ha nem Orbán Viktor lenne a miniszterelnök, akkor ezek a lépések nem történtek volna meg, vagy nem így. 

Szóval szerintem koncentráljunk az unokákra. 

5
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/60730/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: Gyula bejegyzésére 2018-10-05 21:17:43
Ahogy így olvasgatom azt sok marhaságot, amit leírtál, bizton állítom, hogy te nem vagy magyar ember !
Te egy idióta, liberálbolsevik barom vagy, aki pillanatnyilag még itt él ebben az országban, de - ha Isten is megsegít minket, akkor - várhatóan hamarosan eltakarodsz innen a bodrogközi náthás pi......ba, a hülye, hitelét vesztett pártvezetőiddel (Gyurcsány(i) szemkilövető Fletóval, Kunhalmi (részegen vihogó) Ágicával, Tóth (színtelen, szagtalan) Bercikével, Vona (cukika) Gáborral, stb.), meg a hazáját minden hetipiaci napon feljelentő, eláruló, mocskos, szemét haverjaiddal együtt.
Válaszolok
Gyula 2018-10-05 20:45:18
Horthy Miklós unokái nem magyarok. Akkor Horthy sem magyar. Mátyás királynak vagy Kossuth Lajosnak nem is voltak unokái. Nem magyarok ők sem. Magyarországon a diktátorok ritkán szoktak békés véget érni, a családjuk pedig általában nem idehaza éli tovább az életét. Ilyen alapon minden okunk megvan azt remélni, hogy Orbán leszármazottai is emigrációba kényszerülnek idővel, ergo igen valószínűnek kell tartanunk, hogy Orbán sem magyar.
Válaszolok
Stella 2018-10-05 17:09:40
Az nem baj, az jó !
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-10-05 13:37:25
Aki ezektől az őszinte, - és ráadásul igaz - szavaktól a Dunának megy, az megérdemli !!!
Sietek leszögezni, hogy mentőövet én biztos nem dobok utánuk !!!!!
Válaszolok
librikus 2018-10-05 09:11:00
Baj az, ha a Dunának mennek az elvtársak?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?