Blogolj!

Szopófantom lett Jávor Benedekből


A brüsszelita párbeszédes biológus jogászkodni akart a jogászokkal, de akkora pofont kapott, hogy a fal adta a másikat.

Fotó: javorbenedek.blog.hu

Nincs új a nap alatt. Hazánk egyik szégyenfoltja, Magyarország hivatalos brüsszeli feljelentője – nem, ezúttal nem Ujhelyi Pisti, hanem „a” másik –, Jávor Benedek hozta a formáját. Megint (fel)jelentett, és megint felsült.

Szopófantom lett belőle.

De hát így jár a soros balliberális biológus, aki jogászkodni akar a jogászokkal.

A nulla százalékos Párbeszéd viccpárt ideiglenesen Brüsszelben állomásozó ideiglenes politikusa a Miniszterelnökség és a Nagy és Trócsányi Ügyvédi Iroda közötti szerződésbe akart belekötni, de aztán csúnyán belegabalyodott a szálakba. Attól borult el az agya, hogy a Paks II bővítésére adott állami támogatás miatt indult perben a fent nevezett ügyvédi iroda merészeli képviselni az államot a luxemburgi Európai Bíróságon, és ezért még meg is kapja a neki járó összeget. A korrupciós boszorkányüldöző, politikailag szarvatlan Jávor gondolta, egyszerre száll bele Trócsányi László igazságügyi miniszterbe, a Fideszbe, a kormányba, de tán még Orbán Viktorba is. Úgy jó páros lábbal.

Aztán persze seggre esés lett a vége. A nepotizmussal álmodó, szivárványszínű műjogász olyan kioktatást kapott az ügyvédi irodát képviselő Nagy Pétertől, hogy azt nem teszi zsebre.

Mert ugye, vegyük a tényeket, melyek köztudomásúlag roppant makacs dolgok!

Ad 1: a Nagy és Trócsányi Iroda múltja alapján teljesen logikus az állami felkérés. 1994 őszétől foglalkoznak energiaügyekkel, a terület első számú hazai jogi szakértői, minden színű és szagú kormánynak dolgoztak, Paks II ügyben pedig 2013-ban kaptak megbízást, amikor Trócsányi László még nem volt miniszter. Ad 2: az irodában idén nyártól már nem is tulajdonos Trócsányi László, aki amúgy 11 és fél éve szünetelteti ügyvédi tevékenységét, és vagyonnyilatkozata szerint nyereségből nem részesült. Ad 3: a perbeszédes, bocsánat, párbeszédes által megszellőztetett, kecsesen kitakargatott módon forintosított kontraktusból nem derül ki, de az ügyvédi iroda nem egyedül képviseli az államot az ügyben, a partnerek megállapodása alapján a Nagy és Trócsányi részesedése a szerződésből mintegy 15 százalék, a maradék 85 százalékon a két másik partner (a londoni Linklaters ügyvédi iroda és a Rothschild pénzügyi tanácsadó csoport) osztozik. Ad 4: a feljelentgetőbajnok az összeférhetetlenségről is mellébeszél, az ugyanis arról szól(na), hogy például ebben az ügyben a Magyar Államot és a Roszatomot nem képviselhetik egyidejűleg. (Nem arról, hogy „a Trócsányi monnyon le”, mert az ügyvédi irodának szorosan együtt kell működnie az igazságügyi tárcával.)

Sok (Pár)beszédnek megint híg a leve.

Jávor, leülhet, újabb egyes!

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/60493/pics/lead_800x600.jpg
Brüsszel,Európai Bíróság,Jávor Benedek,Nagy és Trócsányi Ügyvédi Iroda,Paks II,Párbeszéd,Trócsányi László
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-10-02 17:59:17
Nem is értem, hogy miért nem vagyok meglepve !!!!
Ezek az idióták - köztük ezzel a hazaáruló "feljelentőbajnokkal" - hosszú évtizedek óta (idestova éppen száz éve), érdemi ismeretek nélkül okádják magukból a mocskot, a moslékot. Ez most a legújabb "alkotásuk" !!!!
Sajnos hiába írtam erre a honlapra is le már ezerszer, amit a köznép már régóta követel.
Nevezetesen azt, hogy mindegyik rágalmazót, rémhírterjesztőt, hazaárulót az első indokolatlan (mindig az) mocskolódás után azonnal fel kellett volna jelenteni, és leperelni róluk az alsónadrágot is.
Utána a többi meggondolná azt, hogy miket hord össze.
A kormányzó pártok - ha úgy jobban tetszik, akkor a kormány - hibája, hogy ez rendszeresen elmaradt, aminek következtében szemtelenedtek így el ezek a senkiháziak !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?