Blogolj!

Szél Bernadett mindenhonnan kilépett!


Kár, hogy a régi jó dolgokból nem maradt már semmi? Nem tudom. Egy biztos: Szél Bernadett kilépett az LMP-ből és a parlamenti frakcióból is – írja az index.

Az egykori társelnök – ezt a szerepet nyárig töltötte be – nem is egyedül lép le, hanem elkíséri őt Szabó Szabolcs is, így az LMP frakciójának a létszáma hatra, vagyis a minimálisra csökken. Szél Bernadett hócipője már elég rég tele lehet, hiszen a nyári lemondása óta több alkalommal is beszólt a pártnak és az új vezetésnek is. Emlékezetes, hogy a képviselőnőt azért marasztalta el az LMP etikai bizottsága, mert a választási kampányban más pártokkal egyeztetett az esetleges visszalépésekről. A döntés értelmében, akkor három évre minden mozgalmon belüli szereptől eltiltották a politikust, aki ezt még lenyelte, de most távozott. 

Gyanús, hogy Szél Berandett egyéniben nem került volna be a parlamentbe, hiszen a Pest megyei 2. válaszókörzetben kikapott, de az LMP berepítette őt az egyik bársonyszékbe, hiszen listán bejutott az országgyűlésbe. Vagyis, ha nincs a párt, akkor most ő is valahol máshol munkálkodna. Most azonban 2022-ig stabil, nem is rossz fizetése lesz, amiről nyilván nem is mond le, annak a pártnak a javára, amely semmibevéve az eddigi tevékenységét simán kicsinálta. 

Az LMP-nek pedig lényegében vége… Most így hirtelen nem is tudom megmondani, hogy ki az új elnöke. Ja, igen. A méltán híres Keresztesi László, vagy ki… Ugyanakkor abban a pártban, amely mindig is büszke volt arra, hogy előtérbe helyezi a nőket, egy hölgy sincs, aki társulna vele és ugyancsak elnökként működne közre a párt megsemmisülésében. Így aztán Keresztesi úgy társelnök, hogy ehhez nincs társa. Sajátos. 

Az meg sajnálatos, hogy Szél Bernadett, aki semmit nem tett hozzá az elmúlt években hazánk működéséhez, de az LMP-től függött éveken át, most függetlenként az országgyűlésben maradhat. 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/60489/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: librikus bejegyzésére 2018-10-02 18:02:15
Ezek tisztességes munkát ?!
Akkor mindannyian két hét alatt éhen halnának, az biztos !!!!!
Válaszolok
librikus 2018-10-02 10:57:37
Nem gondolják ezek a minipártok bukott emberei, hogy tisztességes munkát vállaljanak a linkeskedés helyett?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?