Blogolj!

Miért néztek hülyének? Nem lesz tüntetés Orbán Viktor mellett! KAMU!


Miért is lenne? Minek? Nem olyan régen, április 8-án volt egy békés megmozdulás Orbán Viktor és a kormánypártok mellett. A tüntetők jelentős többsége úgy döntött, hogy támogatja a miniszterelnököt és újra felhatalmazást kapott a kormányalakításra.

Aztán most a semmiből – szó szerint! – előjött egy Facebook közösség, roppant hangaztos névvel, „Egymillióan Orbán VIktor mellett” és ebben a pillanatban 23 kedvelővel és 27 követővel. Nem tűnik milliósnak a tömeg… Amúgy igen, így írják a miniszterelnök nevét: Orbán VIktor. Ez most ugye vagy 6. ktor, vagy valami más. 

Na most ez az oldal létrehozott egy eseményt, amelynek a címe: „Tüntetés Orbán Viktor mellett”. Itt már le tudták írni a nevét. Október 23-án, 13 órára tervezik a szervezést, ezzel a roppant érdekes figyelemfelkeltő szöveggel: 

Álljunk ki Orbán Viktor mellett fővárosunkban Budapesten az október 23-i nemzeti ünnep napján!

Mutassuk meg, mekkora a békés magyar többség!

Pontos programmal és helyszínnel később jelentkezünk.

A Szervezőbizottság

Értem én! A szervezőbizottság. Ez mekkora és mennyire átlászó kamu! Fake news volt már, most jön a fake protest? Gyanús. 

Az esemény alatti hozzászólások 99 százaléka nettó provokáció, kormány- és miniszterelnök-ellenes. Amúgy az egészben nem is a vicces, hogy ez egy nyilvánvaló hazugság, hanem az, hogy minden csak megközelítés kérdése. A Nyugati Fény nevű gyurcsányista oldal szerint a Facebook oldal nem hazug – mint szerintem –, hanem titokzatos. Ezzel nyilván csak egy dolgot akarnak erősíteni: a miniszterelnök mellett kiállni nem menő, hanem azt titokban kell szervezni, sőt résztvenni is csak álruhában szabad. 

Mindenesetre ne dőljön be senki: nem lesz tüntetés Orbán Viktor mellett október 23-án. 

Pedig ugye szokott lenni az említett április 8-on kívül is. Békemenetnekn hívják, az ilyen:

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/60496/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Szvath lászlóné 2018-10-04 11:39:22
Sok mindent kitalálnak, hogy lejárassanak minket. Igen, én is láttam!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?