Blogolj!

Egyre erőszakosabb az ellenzék – Kunhalmi lapáttal csapkodna


A szocik két lábon járó intellektusa is csatlakozott az erőszakmenethez. Úgy tűnik, a támogatottságot erőszakossággal pótolná a saját csapdájában vergődő ellenzék.

Fotó: Magyar Idők

A sírva röhögő, röhögve síró MSZP-s plakátarcról néha nem lehet eldönteni, vajon szobája van-e több vagy kereke. Kunhalmi Ágnes címzetes nyelvvizsgabajnok ezúttal a közösségi médiában vonta össze szemöldökét, hogy aztán – két hetyke cici ide vagy oda – úgy odaverjen, mint férfiból gyurmázott ellenzéki politikustársai.

Tekintsünk el e helyütt a ballibsi oktatáspolitikushoz méltatlan méltó helyesírási, nyelvhelyességi, szemantikai baklövésektől (de azért, mégis: 1) kölcsönadom; 2) oda, Ági; 3) találkoztam; 4) ha két kőműves kiáltott, akkor: kölcsönadjuk a lapátunkat, ha egy kőműves, akkor meg a politikai kettőslátás esete forog fenn).

Kunhalmi Ágnes tehát lapáttal csapkodna. Nyilván csak a fejre, nehogy még a célszemély (célszemélyek) megsántuljon (megsántuljanak).

Tehetetlenek és tehetségtelenek, ezért verekednének. Úgy tűnik, azt könnyebb, mint gondolkodni, dolgozni, alkotni.

A lejtmenetben lévő lúzerellenzék aktuális erőszakmenetében a gyurcsányisták a színpadi porondmesterek vezényletére Orbán Viktor fotójával ellátott hordót püföltek láncos dobverővel a fővárosban. (Majd, a klasszikust idézve, megunták, és hazamentek.) Pár száz kilométerrel odébb, Hódmezővásárhelyen Heller Ágnes messiása, Márki-Zay Péter támogatói újságírók deresre veréséről és megbotozásáról elmélkedtek egy sajtóellenes tüntibüntin. (De mi ez ahhoz képest, hogy néhány napja még a késelés opciója is szóba került?)

Elszabadult a hajóágyú, elszabadult a pokol.

„Az a csapat, akire rábíztátok ennek az oldalnak a vezetését, az a csapat képes nagyjából erre a teljesítményre. […] Nem tudunk, nem tudunk ennél többet és ennél jobbat. Nem leszünk rá képesek. Ha belegebedünk, akkor sem.”

Valóban nem, Feri (Ágnes, Péter).

Mindenkinek jobb lenne, ha ezek a lejárt szavatosságú elvtársak és elvtársnők vennének egy nagy levegőt, és kurva sok bort innának a politoli helyett.

Mert tényleg másról szól ez az ország. És még csak nem is kurva.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/59237/pics/lead_800x600.jpg
demonstráció,ellenzék,Erőszak,Gyurcsány Ferenc,Kunhalmi Ágnes,Márki-Zay Péter,Orbán Viktor,tüntetés
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-09-24 19:51:30
Tényleg mindenki jobban járna, ha ez a röhögőgörcs Kunhalmi "tövig beb.........va", órákon át vihogna egy méretes mikrofonba !!!!
Egyébiránt, - különös tekintettel a szóban forgó lapátra - hogyan is van ez a "baloldal" által oly sokszor negatívan emlegetett jobboldali, erőszakos országvezetéssel ?!
Nem lehet, hogy ennek az idétlen Ágicának - meg a többi libsinek - súlyos tudathasadása "támadt" a háromszoros, kétharmados FIDESZ győzelem következtében ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?