Blogolj!

112 – az egységes európai segélyhívót tárcsázza a Jobbik


Ez már jóval több mint a vég kezdete. A zuglói alapszervezet feloszlásával 112-re nőtt a ballibsi táborba macskásodó Jobbik elveszített önkormányzati mandátumainak száma.

Ez tényleg vészhelyzet. Nem tréfadolog, nyugodtan tárcsázhatják a 112-t a Jobbik pártközpontjában. A ballibsivé csicskuló Vona–Sneider–Göngyösi-csipetcsapatnak nincs más választása, mint az egységes európai segélyhívóhoz fordulni.

„Mi győzünk – ti nyertek.” Erről álmodott tavasszal a politikai nyomor. Nos, azóta mi nyertünk, ti pedig veszítettetek. Immár 112 önkormányzati mandátumot, de persze ennél jóval többet.

A gyökereitől teljesen elszakadó gittegylet anyagi, erkölcsi és politikai válsága hétről hétre mélyül. Miután annyi vér sem volt a pucájukban, hogy valamikor nemzeti pártként nemet mondjanak magyarellenes, bevándorláspárti vádiratra, a Sargentini-jelentésre, Zuglóban is betelt a pohár. A helyi szervezet feloszlatta magát, mert Czeglédi János (immár korábbi) elnök és (immár korábbi jobbikos) önkormányzati képviselő szerint vállalhatatlannak látták az elvtelenséget, a jövőtlenséget, a balra tolódást, a liberális szabadságjogok ajnározását.

Nem kértek az LMP és a Momentum (no meg aztán majd az MSZP és a DK?) brezsnyevien nyálas csókjából.

„Az, hogy ugyanannyi belépő lenne a Jobbikba, mint kilépő, olyan gátlástalan hazugság, amit mi, eddig még megmaradt jobbikos alapszervezeti vezetők pontosan láttunk”

– többek között ezt írja a permanens válságról Czeglédi.

Ez csak ráerősít azokra a sajtóhírekre, melyek szerint a napokban eszeveszett balhé támadt egy titkos jobbikos frakcióülésen, ahol Volner János alelnök – ő az aktuális „Toroczkai”, akit éppen áruló pártszakítással vádolnak a vonaisták – szóvá tette, hogy a színtelen-szagtalan lufiszervezetet több ezren hagyták el az utóbbi időben. Ami ugyebár köszönőviszonyban sincs a Vona-báb Sneider–Gyöngyösi-lúzertandem győzelmi jelentéseivel.

A politikai prostitúció fogyókúrája felemésztette a csapatokat. Lassan nincs, aki harcban álljon.

Azoknak tehát, akik azt gondolnák, hogy Steiner támadása majd mindent rendbe hoz:

„Nos, Führerem, Steiner nem tudott elég embert toborozni.”

Bizony, ez már maga a bukás.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/58922/pics/lead_800x600.jpg
Gyöngyösi Márton,Jobbik,Sneider Tamás,vona gábor
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-09-22 15:35:18
Csak halkan kérdezem:
Lehet, hogy a Vona-féle őrület, ez a "cukiság-politika" mégsem jött be ?!
Egyvalamit tudtok "elkormányozni" jó barátok:
A kecskét a legelőre !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?