Blogolj!

Három éves a kerítés, ami nemzeti ügy lett


Három esztendővel ezelőtt húzták fel a déli határra a kerítést. Előtte migránsok foglalták el a Keletit, sétálgattak az M1-es autópályán. Ma nincs ilyen, ellenben nemzeti ügy let a bevándorláspolitika.

Fotó: MTI

Emlékszünk még, hogy micsoda hisztit vágtak le a kerítés miatt a ballib ellenzék tagjai, mert ezzel a lépéssel a kormány kizárta az országból az illegális bevándorlókat. Aztán a hiszti után jött a tanácstalanság: lebontani, megtartani, mi legyen? A választók aztán eldöntötték idén áprilisban.

Tegyük hozzá, hogy több későbbi merénylet elkövetője, vagy előkészítője járt három évvel ezelőtt hazánkban, de csak átutazóban. Továbbment és gyilkolt, erőszakolt, robbantott, gázolt. Nálunk meg béke van. 

Köszönhető ez a kerítésnek és a felépítő kormánynak. 

A lépés bejött, az emberek egyetértenek a kerítés létezésével és a kormány bevándorláspolitikájával is. A Nézőpont Intézet kutatása szerint a válaszadók 82 százaléka egyetért a kerítés felépítésével és létezésével, a betelepítési kvótákat pedig 88 százalék nem támogatja. A kormánypárti szavazók 97, a jobbikosok 94 százaléka támogatja a határzárat, és a baloldaliak 57 százaléka szintén egyetért a kormány intézkedésével.

Vagyis ez nemzeti ügy. 

Nem érdemes ezen vitatkozni. Három esztendős a kerítés. Isten éltesse, vagy tartsa meg! 

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/58544/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?