Blogolj!

Itt tartunk… Szúrnának!


Több dologgal is tisztában vagyunk. Nekünk nem lehet véleményünk, mert ha van, akkor a legújabb trendek szerint meg kell minket késelni és nácik is vagyunk.

Szeretem Hódmezővásárhelyt. Úgy alakult, hogy több alkalommal megfordultam a városban és csupa jó élmény ért ott. Csodás hely, ahol kedves és közvetlen emberekkel találkoztam. Nem volt nehéz megkedvelni a leghosszabb nevű és az egyik legnagyobb kiterjedésű magyar várost. 

Szeretem Vásárhelyt még most is, csak néha csodálkozom azon, hogy mi történik ott. Az egy dolog, hogy egy műkedvelő lett a polgármester, ezzel a jövő évi választásokig nem lehet mit kezdeni, ilyen a demokrácia. Márki-Zay Péter kiélheti magát. Ott áll város élén, elszabadult hajóágyúként beszélhet a félelmeiről, rögzítheti a hivatalban folytatott beszélgetéseit, pártoskodhat augusztus 20-án. És aggódhat a sajtószabadságért, amelynek egyik csúcspontja az, hogy közben szép lassan tönkremegy a városi televízió és köszönhetően MZP kampányának késeléssel fenyegetnek egy újságírót. 

Le kell vadászni ezeket az embereket este az utcán. Megfigyelni és szúrni, azt ott döglik meg az autója mellett

– írta egy hozzászóló a „Vásárhelyiek a változásért” nevű Facebook oldalon a kollégánkról szóló aljas bejegyzés alatt. A hozzászólást egy idő után eltávolították, de az internetről tudjuk, hogy nem felejt. 

Akárhonnan nézzük, ez nyílt fenyegetés. Itt tartunk, ide jutott a vásárhelyi közélet egy része, köszönhetően a polgármester ámokfutásának. Annak, hogy ő másról sem beszél csak a félelmeiről, a rettegésről. Miközben jól látható, hogy se neki, se a szekértolóinak semmiféle értelemben sem esik bántódása, az oldala fenyeget és szúrna. 

Szomorú, hogy a polgármester tevékenysége olyannyira szembeállította a városban élőket, hogy a médiásokat akarják fizikailag bántani, akik csak a munkájukat végzik, és akik arról tájékoztatnak, mi történik Vásárhelyen

– mondta Hegedűs Zoltán képviselő legutóbbi sajtótájékoztatóján. Az. Szomorú és félelmetes. Mert azt már megszoktuk, hogy aki nem kisebbségi harsogók mellett áll az idióta, szemét, sőt ugye végső érvként náci, de ez a fenyegetőzés új dolog. 

És közben, egészen abszurd módon ez a csoport a sajtószabadságért akar tüntetni. Tegyék meg. Ne csak azért, mert létező dolgok mellett protestálni könnyű dolog, hiszen a siker garantált, hanem azokért az újságírókért is szólaljanak fel, akiket szúrással fenyegetnek, vagy éppen náciznak. A rendezvény eredeti címe az volt hogy (Újság)író-olvasó találkozó. Aztán módosították: Kiállás a pártállam áldozataiért. Remélhetőleg a megfenyegetett és zaklatott áldozatokról is esik majd szó. 

Legyen szabad a sajtó nekünk is, lehessen véleményünk nekünk is. Ha lehet fenyegetések, szúrás és nácizás nélkül. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/58472/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-09-16 16:05:34
Mégis mit várnak a hódmezővásárhelyiek egy olyan, szégyentelen, semmirekellő, liberálbolsevik, fényre csak sötétedő, kizárólag a sz@rkeveréshez értő, aljas, szó - és hitszegő polgármestertől, mint ez a Márki-Zay nevű sejthalmaz ?!
Picit átalakítva néhai Antall József miniszterelnök úr elhíresült mondását:
Tetszettek volna önmaguknak normális (tehát nem kommunista) polgármestert választani !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?