Blogolj!

Gyermek elleni erőszakkal gyanúsítanak sztársportolókat!


Ha igaz, akkor nincs kegyelem, akkor nincs tisztelet, akkor nincs semmi, csak a gyűlölet, a harag és az elvárás a bíróság felé: teljes szigor!

Hivatalosan persze még nem tudni semmit, csak annyit, hogy két sztársportoló ellen folyik nyomozás, mivel a feljelentés szerint szexuálisan zaklattak egy akkor 11, ma 13 éves kislányt. A történet nagyon csúnya. 

Ilyen durva ügyem még sosem volt. Szörnyű történeteket mesélt el a kislány. A legbrutálisabb felnőttfilmeket idézte a mondandója, hallgatni is borzalmas volt

– nyilatkozta a Blikknek Gerencsér András a sértett ügyvédje. 

Ez valami döbbenet. 

Akkor is az lenne, ha nem lenne kiemelkedően „durva” az ügy. Olyan mocskos féreg senki sem lehet, hogy egy 11 éves lányt zaklat. Pláne akkor nem, ha korábban a magyar színeket képviselve egy ország nézett fel rá. A hírek szerint az egyik gyanúsított egy olimpiai bajnok vízilabda kapus, a másik pedig egy volt csapattársa. 

Ha a vádak beigazolódnak, akkor az elkövetők 5–15 év börtönt kaphatnak. Kár, hogy ott az ötös, mert a 15 is kevés lenne. Örökre, végleg. Aki egy 11 éves lányt zaklat, annak nincs helye köztünk, nem élhet egy normális társadalomban. 

Döbbenet, hogy egy példakép ilyenre képes lehet. A sajtó által megírt nevek egyike igazi idol volt, nők kedvence, férfiak példaképe. Igaz, korábban került már szembe a rendőrséggel, de az közel sem volt ilyen ügy. Mondjuk ehhez fogható nincs is. Ez a legalja, ez a legmocskosabb, amit felnőtt ember elkövethet egy gyerek ellen. Erre nincs és nem is lehet magyarázat! 

UPDATE!!! BAYER ZSOLT INFORMÁCIÓI A TÉMÁBAN!

Csak szólok...

Leiratkozhatsz, ha mégsem tetszik. Két ember áll most a média rögtönítélő bírósága előtt. Ebből a szempontból tökéletesen érdektelen, hogy egykori élsportolókról, sőt, olimpiai bajnokról van szó. Két ember. Két ártatlan ember. A történet másik szereplője egy szerencsétlen sorsú, nyomorult kislány, megverve minden rosszal, amivel egy gyerek megverhető.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/58468/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
éva 2018-09-15 13:09:29
Bayer Zsolt higgadt, józan érveivel értek egyet! Nem lehet elítélni a Médián keresztül SENKI EMBERFIÁT csak úgy! Légből kapott, bizonyítás nélkül! A "kislány", meggyanúsította a nevelőapját, lopás miatt ki lett utasítva, és két év is eltelt az ügy után! Aki józanul tud ezek után gondolkodni; - minimum = NEM FOGLAL ÁLLÁST ADDIG, AMÍG A VÁDAK BIZONYÍTÁST NEM NYERNEK! - " IGAZ MONDÁS= AKI CSAL, AZ HAZUDIK, AKI HAZUDIK, AZ LOP IS " !!!
(Egy 10-11 éves "gyermek", ha lopós, annak lelke már nagyon fertőzött! = BECSTELEN!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?