Kirúgták Gothár Pétert a Színház- és Filmművészeti Egyetemről
Az egyetem Gothár Péter szerződését a mai nappal megszüntette.
Blogolj!

Az árulás látszata


Nem elég nem hazaárulónak látszani, annak sem szabad látszani – ezt üzenték amúgy ellenzéki újságírók azoknak a magyar politikusoknak, akik támogatják a Sargentini-jelentést.

Fotó: atv.hu

Ujhelyi Pisti megsértődött. Hiába lebegtette bőszen a kokárdáját, kormánypártisággal nem vádolható újságírók szembesítették vele, mit követett el akkor, amikor Magyarország ellen, a Sargentini-jelentés mellett szavazott Strasbourgban.

Lelepleződött a sunyi, alávaló köpönyegforgatás. Az utolért sánta kutya másfél éve egy interjúban esküdözött, a 7-es cikkellyel kapcsolatos „szankciós eljárást Magyarországgal szemben egyáltalán nem támogatja, és nem is szavazná meg”. Ennyit akkor a politikusi karakter és a hitelesség utolsó morzsáiról...

Nem csak a Fidesz és a KDNP szerint követtek és követnek politikai értelemben el nettó hazaárulást a Soros-bérenc Sargentini honi hívei: a jelentést megszavazó Ujhelyik, Niedermüllerek és cinkosaik, a hangoskodó kisebbség nevében az érdemi munka helyett tüntikébe menekülő szocik, Gyurcsányok és Karácsonyok. Vagy a még határozott vélemény nyilvánítására is képtelen Jobbik, LMP, a gagyi Momentum és a ratyi Liberálisok. Vagy éppen „túlmozgásos” Márki-Zay Péter, aki szerint szégyen lett volna, ha bármelyik ellenzéki politikus a Sargentini-vádirat ellen szavaz.

Szerintem pedig az a szégyen, ha valaki örömét leli abban, hogy bármilyen módon segédkezik a nemzetközi színtéren Magyarországot pellengérre állítani, vagy éppen lelkesen ünnepli hazánk meghurcoltatását.

„Nem elég nem hazaárulónak lenni, annak sem szabad látszani”.

Erre az alapigazságra ellenzéki médiamunkatársak hívták fel pénteken az ATV Egyenes beszédében Ujhelyi és az osztódással szaporodó Ujhelyik figyelmét.

De odapörkölt a Magyar Hírlapban az LMP-alapító Schiffer András is, aki szerint a „Sargentini-jelentés több ponton sérti a nemzeti önbecsülésünket, színvonala méltatlan az uniós jogintézményhez, és kedvezőtlen hazai társadalmi tendenciákat erősíthet fel”, ezt kellett volna mérlegelniük az ellenzékieknek, pártállástól függetlenül.

Nem így tettek, mert ez a narratíva meghaladta a képességeiket.

Politikai kisebbrendűségi komplexusaik oltárán feláldozták a haza érdekeit, fékevesztett Orbán-gyűlöletükből bevándorláspárti céltáblává tették Magyarországot.

Azt az országot, mely nemcsak magát, de egész Európát védi a korlátlan, tömeges migráció pusztításától és a multikulti identitásrombolásától. Azt az országot, mely mellett egyértelműen kiállnak visegrádi szövetségesei is. Hiszen a lengyelek a külügyminiszterükön keresztül azonnal megüzenték, mindenképpen megvétóznak bármilyen, Magyarország elleni szankciókísérletet, de ugyanígy hazánk és a magyarok védelmére kelt a cseh kormányfő. No meg a német Keresztényszociális Unió (CSU) nevében a német szövetségi parlament alelnöke. Többek között.

Az ország árulói eközben hideget-meleget kapnak a közösségi médiában. Meg is érdemlik. Megdolgoztak érte.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/58470/pics/lead_800x600.jpg
demokrácia,Európai Parlament,Európai Unió,Gyurcsány Ferenc,hazaárulás,Karácsony Gergely,Márki-Zay Péter,migráció,Sargentini-jelentés,Ujhelyi István
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-09-16 16:45:51
Te, agyalágyult, újhülye !
Korábban már írtam, hogy a kokárdát felejtsd el, azt nem neked, meg a gyengeelméjű, áruló, sz@rházi haverjaidnak "találták" ki.
Ma hallottam, hogy az egyik MSZP tag (úgy emlékszem Győrben), megtudván ezeknek a mocskoknak az árulását, már ki is lépett a pártból.
Nem szégyellitek magatokat, senkiháziak ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?