Blogolj!

Modern család: női apa, férfi anya, nem nélküli gyerek


Kérem, hogy minden szóra figyeljenek, mert ami most következik az nehezen követhető és a főszereplőkön a heveny elmebaj jelei mutatkoznak.

Na, melyik melyik? Balra a férfiból nővé válró, jobbra meg a másik. Vagy fordítva. Nehéz eldönteni

Van egy pár az angliai Middlesbrough-ban. Ne nevezzük őket családnak, maradjunk a „pár” meghatározásnál. A két felnőttnek – ne hívjuk őket anyának és apának, de még szülőnek se – egy gyereket nevel, a meghatározásuk szerint nem nélkül. A kisember anyának hívja a férfit és apának a nőt. A gyerek neve Star Cloud, vagyis Csillagfelhő és a felnőttek úgy gondolják, hogy majd választ magának nemet. 

Na most. A gyerek biológiai apja nővé, az szülőanya meg férfivé akar válni. Vagyis nemet cserélnek. Sietnek is a dologgal, mert nem akarják, hogy a kicsi Star azt lássa, hogy a vele élő felnőttek nem érzik magukat teljesnek. Azt mondják, hogy a kiskorú nem sok változást fog észlelni, mert már amúgy is anyaként tekint az apjára és apaként az anyjára. A „nő” – mármint a jelenlegi nő, aki férfi akar lenni – Nikki néven látta meg a napvilágot, de Charlie-nak kell szólítani. Louise a „férfi” már jól áll, mert már mindjárt kész nő, de a Lajos nevet megtartja. 

A kis Csillagfelhő közben iskolába jár. Ott fiúként tekintenek rá. Vélhetően rém egyszerűen állapították meg, hogy melyik nemhez tartozik, megy ez ránézésre is. Otthon azonban olyan ruhát visel, amilyet akar. A játékai is vegyesek, vagyis akár el is ütheti a kocsijával a babáját. Vagy nemváltó műtétet is csinálhat rajtuk. 

Csak egy kérdés van: a vele élő felnőttek agyműtétét nem tudja vállalni? 

4
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/58375/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
kata válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2018-09-13 20:05:14
És ezt a fertőt akarják ránk kényszeríteni!Hogy ezt fogadjuk el normálisnak!Hiába magyaráznak,hogy a gyerek nem sérül,ez nem igaz!Hiszen jár közösségbe,lát másokat normális kapcsolatban élni.Ez a nyo-
morult kölyök úgy össze lesz zavarva mire felnő,hogy tényleg nem fogja tudni mi is ő és a "családja"
valójában.A gyógymóddal egyetértek!Mi mezőgazdaságból élünk,és tanúsítom,hogy a tavasztó őszig
tartó napi kemény munka után nem igen van az embernek kedve és ereje mindenféle marhaságon
agyalni.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-09-13 13:20:56
Ezek az önmagukból kifordult, ferde hajlamú idióták jó dolgukban már azt sem tudják, hogy mit csináljanak.
Szerintem ezeknek az - emberiség selejtjének tekintendő - ökröknek egy hatszáz méter mélyen lévő uránbányában, napi tizenkét órai munkával eltöltött nyolc - tíz év biztosan "segítene" túlélni a mániájukat.
Utána azért kíváncsi lennék a "nemi identitásukkal" kapcsolatos véleményükre !!!!
Válaszolok
Kitalátor
Kitalátor 2018-09-13 12:03:44
Na már most a homoszexualitás azért nem betegség, azért vették ki a kódját a BNO-ból, mert az emberhez genetikailag és magatartásában állítólag legközelebb álló csimpánzok, kiváltképp alfajuk, a bonobók (amelyek ugyancsak képesek és szoktak utódnemzésen kívül is nemi aktust végezni, és nem is mindig másik neművel) között is általánosnak mondható az elterjedése.
Értem én!
Mondjuk egy másik, a mai "fehér" kultúrák által tilalmazott (sőt: kriminalizált) szokás is általános náluk: a kannibalizmus. A kis Csíra (vagy mi) lehet, hogy túl fog tenni szülein, és majd megeszi őket?
Válaszolok
librikus 2018-09-13 10:39:36
Kellemes a demokráciában élni - remélem nem fogom túlélni - de mind jobban közeledünk az anarchia felé.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?