Blogolj!

Örömkönnyek! Mi a tökömnek örült Sargentini?


Sargentini sírt az Európai Parlamentben, amikor elfogadták a magánvéleményét. Na, de miért?

Miért könnyezett ez a szegény holland zöldpárti képviselő? Mi lehetett az oka annak, hogy nem bírt az érzelmeivel?

Kérdezhetném: mi a tökömnek örült?

Őrült… 

Az EP kétharmados töbséggel (448 igen, 197 nem és 48 tartózkodás mellett, de ez utóbbi nem számít bele a kétharmad számításába) elfogadta a holland képviselőnő véleményét a magyar jogállammal kapcsolatban. Amikor a levezető elnök kihirdette az eredményt, akkor Sargentini felugrott, tapsolt, majd könnyenezett. Közben (elv)társai ölelgették, gratuláltak neki. 

Lapogatták a vállát, szorongatták a kezét, mert valóban nagy dolgot ért el: egy magánvélemény, egy koholmány szintet lépett, mert fontos uniós dokumentummá változott. Emiatt mehet a magyar kormány az Európai Tanács elé, hogy meggyőzze a többi kormányt arról, nálunk igenis demokrácia van… Egy idióta, a politkától megcsömörlött politikus véleménye miatt. 

Furcsa hely ez az Unió, meg ez az EP.

És Sargentini örült.

Vélhetően élete fő művéről van szó. Belerúgott egyet Magyarországba, a magyar nemzetbe. Az ok is nyilvánvaló: gyűlöli Orbán Viktort és a Fideszt. Ez a motiváció, ez áll a háttérben, ezért történt minden. 

Olyan sok mindent tudna az ember mondani, de nem lehet, mert mégis csak van ugye a bizonyos nyomdafesték, meg a tisztelet. Egy dolog azért talán megjegyezhető: Sargentini a wikipedia oldala szerint vegetáriánus, lehet,

hogy ha bekapna egy darab húst, akkor előrébb lennénk…

A csendes többséghez tartozom

Szabályok: 1. Csak olyan embert hívj meg, akiről tudod, hogy a csendes többséghez tartozik. Ne kelljen a hangos kisebbséggel feleslegesen vitázni. 2. Kamu oldalak híreit megosztani tilos. A...

8
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/58335/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 8 db hozzászólás érkezett!
Pál válasza: Viktor bejegyzésére 2018-09-14 17:38:27
Igen, ez a vége a nyugatos, terhünkre us rótt " sabbath szajkó"- nak.....
Válaszolok
Pál válasza: Pál bejegyzésére 2018-09-14 17:35:39
By mobil, castag ujjak, bocsika.
Válaszolok
Pál 2018-09-14 17:33:54
Egen.
Egy zavart nő, olasz bévcel, de gamisítatkan fapapucsos mélyföldi külsővsl - a ruszki várisnyák közt méltóságrteljes orostik is vannak- parasztasszony kegnagyobb orgazmusát az Onogurok okozták!!!

Mintha a moldován asszony a tarár eròszaktól élvezett volna.

Beteg már az EU, csak Ránk ne dőljön !!!
Válaszolok
Ida
Ida 2018-09-13 18:35:01
Sargentini vegasága nekem is feltűnt. Sajnos az ilyen boldogtalan vegák a többi rendes vegát is lejáratják. Az biztos, hogy nagyon szomorkás és magányos a hölgy megjelenése, de talán nem a vegaság miatt. Egyszerűen csak nem találja a helyét a való világban, és idétlen utópiák megvalósításábann éli ki magát. Sok ember van, aki a jelenben a boldogsága megtalálása helyett csak a jövőben álmodozik róla, hogy az majd eljön valamikor.
Válaszolok
kata 2018-09-12 21:42:30
Lehet megkönnyebbülésében bömbölt,ki tudja a vén mocsok mivel büntette volna,ha nem veri át a jelentését.
Nyilván ezért kellett a szavazatok számolásával is manipulálni.Azt mondja ez a mocsok,hogy szeret bennünket,a
kultúránkat,a borunkat,hát remélem soha többé nem lesz benne része!Ha esetleg arra vetemedne ezek után,
hogy idejön,az első ember aki megismeri verje ki bottal az országból ezt a sehonnai mocsok szukát!
Válaszolok
Viktor
Viktor 2018-09-12 19:42:59
Azon nem lepődtem meg, hogy Sargentini hazugsághalmazát elfogadták, mert erre sajnos lehetett számítani, ismerjük az EP baloldali képviselőit. Legfeljebb majd májusban koppanni fognak egy nagyot, ha már nem ők lesznek többségben, azt' ennyi. A reakcióján viszont felháborodtam. Mitől kell örülni, tapsikolni, és végképp könnyezni, ha egy országot elítélnek? Ha szerinte Magyarországon sérül a jogállam, akkor annak örült, hogy ugye ő megmondta (vagyis megírta)? Akkor annak örül,hogy egy ilyen ország az EU tagja? Vagy tényleg ennyire kárörvendő, hogy most azt hiszi, hogy jól elintézte a Miniszterelnök urat és kormányát, és vele együtt választóikat? Hát akkor sürgősen fel kell őt világosítani, hogy téved, minket nem lehet csak úgy elintézni, jön még kutyára úthenger - ahogy ezt mondani szokták - legkorábban jövő májusban. De mindegy is, a holland zöld(ség)ek már csak ilyenek, Tavares óta talán semmin nem lepődünk meg. Az viszont szomorú, hogy Gyurcsányék is elfogadták, megszavazták. Azért úgy szívesen belenéznék Gyurcsány arcába, és megkérdezném tőle, hogy nézett-e ma reggel tükörbe, egyáltalán, bele tud-e nézni? Bezzeg 2006-ban, amikor őmaga ismerte be, hogy hazudtak reggel, délben, meg este, meg amikor aztán szemen lövette a békésen demonstrálókat Budapest belvárosában, akkor nem féltette a jogállamiságot, a demokráciát? Meg az EU akkor nem féltette a jogállamiságot, a szólás- és véleménynyilvánítás szabadságát? Na ez az, amire szívesen kapnék választ. Ez fáj, de nagyon. Ezek után az ilyen ember mer majd kokárdát kitűzni a mellére egy nemzeti ünnepen, és meri majd magát magyarnak nevezni? Ez fáj nekem, de végtelenül. Sokkal jobban, mint maga a jelentés, és, hogy az EP megszavazta.

... mindenesetre a baloldal megásta sírgödrét, és beütötte az utolsó szeget is a koporsójába. Mert jó érzésű magyar ember ezek után akkor sem szavaz ezekre, ha bizonyos kérdésekben nem ért egyet a jelenlegi kormánnyal.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-09-12 17:26:18
Ez a torzonborz, ápolatlan, rusnya némber csupán egyvalaminek örülhet.
Annak, hogy egy szívlapáttal, lendületből nem vágták még pofán úgy, hogy azok a kancsal szemei helyet cseréljenek.
Olvasom, hogy ha ezek a szemetek nem rögtönözik azt a vadonatúj, soha, senki által nem hallott, és nem tapasztalt "szabályt", miszerint a tartózkodó szavazatokat figyelembe sem kell venni, akkor nincs meg a szükséges kétharmadjuk !!!
Hát, így is lehet demokráciát játszani ?! Vagy ennél az alja népségnél csak így lehet ?!
És ezek a nyomorult férgek oktatnak bennünket a demokráciára ?!
Oktassák a jó k.......va nénikéjüket, de ne minket !!!
Tessék elgondolni, hogyha ugyanezt "elsüti" a kormány itthon, mit műveltek volna a liberálbolsevik parasztok !
Az Orbán Viktort ott, helyben megnyúzták, vagy felakasztották volna ?!
Egyébiránt ennek a szedett-vedett szédelgőkből, részeg disznókból verbuvált csürhének javaslom, hogy a demokrácia még nagyobb dicsőségére rendezzenek szavazást az alábbi, helyben hozott, azonnali szabályok bevezetésével is:
1./ Amelyik férfin nincs nyakkendő, annak a szavazata duplán számít, mert szegény hátrányos helyzetű.
2./ Amelyik férfinak balra van elválasztva a haja, az csak igennel, amelyiknek jobbra, az csak nemmel szavazhat. Kopaszok, és torzonborz, ápolatlan külsejű hülye némberek az adott körből kimaradnak.
3./ Amelyik nőn fekete bugyi, és amelyik férfin "nyeles gatya" van, az indoklás nélkül kiesik a szavazók közül.
4./ Amelyik képviselőn egyáltalán nincs alsónemű (se bugyi, se gatya) annak a szavazata háromszor többet ér, mert most ez trendi.
5./ A gendersimogató idióták szavazatait - nemre és korra való tekintet nélkül - bárki, bármelyik csomagba besorolhatja, tetszőlegesen, mindenféle indoklás nélkül az "igenek", vagy a "nemek" közé.
Extrém felvetések ?!
Igen, legalább annyira, mint amit ezek a Soros-csicska sz@rháziak most műveltek az Európai Parlamentben.
Félretéve minden eddigit:
Én nem vagyok jogász, de azt nehezen tudom elképzelni, hogy ezt a példátlan, szégyenteljes, antidemokratikus döntést - különös tekintettel a Sz@rgentini és bandája által ad-hoc bevezetett szavazási "szabályokra" - nem lehet jogilag megtámadni !!!!
Vannak kiváló nemzetközi jogászaink, hát rajta, találják ki a megfelelő megoldást, és azzal söpörjük el már végre az utunkból a szeméthegyeket !!!!!!
Még valami:
A hazaáruló, disznó, sz@rjankó liberálbolsevikokat mikor állítjuk már bíróság elé ?!
Mikor ítéljük már el őket, és mikor utasítjuk már ki az országból, hiszen láthatóan nekik nem ez a hazájuk, nem is érzik itt jól magukat ?!
Válaszolok
librikus 2018-09-12 16:42:02
Európacentrikus külpolitika és honvédelem híján csak Amerika bábjai lehetnek a szuper liberális brüsszeli politikárusok melyek jó részét Soros - a titkos világkormány fullajtárja kenyerezett le, kiknek a Bilderberg Társaság saját tömegtájékoztatásán adja tudtul mit tegyenek, illetve mellőzzenek.
Afelett, hogy két világháborúban Európa elvesztette addigi prioritását, még súlyosabb a győztesek ránk kényszerített törvényei alapján betelepített idegenfajú népség, melyek épp úgy mint Amerikában -rövid történelmi időn belül- túlszaporodnak az autochton népességen, és dezolálják úgy Európát mint Amerikát. Hozzátehetjük, hogy a volt Szovjet Birodalom területén élő mozlim népek, -nem sokára- szintén túlnövik a szláv népességet. Ébredjetek! Ha a következő választások után maradnak a merkelek, sargentinik, macronok, és többiek, a washingtoni háttérből kormányzó hatalmi elit rövidesen dezolálja az egész nyugati civilizációt.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?