Blogolj!

Nevezzük nevükön a dolgokat: cigányok öltek Badacsonyban


Le lehet ezt írni? Le hát! A gyanú szerint két cigány ölt meg egy borászt. Brutálisan, még a földön is rugdosva a testet.

Menekülés közben az árokba hajtottak…

Szemérmesek, szégyenlősek vagyunk. Főleg ezekben az esetekben, mert azt beleírni a gépbe, hogy két roma agyonvert valakit, egy kicsit sem piszi, meg majd a jogvédők is felháborodnak. Szarjunk már rá!

Már csak azért is, mert úgy tűnik, hogy ez történt.

Jött a két belső migráns Szabolcsból, belekötött néhány emberbe Badacsonyban (értik? több száz kilométert autóztak otthonról a gyilkosság helyszínéig), majd az egyiket addig ütötte, rúgta ameddig az élt.

Döbbenetes. Utoljára a veszprémi Cozma-gyilkosság, vagy az olaszliszkai lincselés után érezhetett az ember hasonlót. Azt a gyomorforgató undorral vegyes félelmet, ami most lehet bennünk. 

Mert félnünk szabad, de leírni tilos, hogy két cigány volt a gyilkos. Nem gondolom, hogy létezik „cigánybűnözés” külön jogi kategóriája. Nyilván nem. De azért ne fordtísuk már el a fejünket, vegyük már észre, hogy többnyire roma elkövetők állnak az ilyen brutális ügyek mögött. Ezek tények, ezekkel nem lehet vitatkozni – illetve lehet, csak felesleges. 

Azok pedig a nyakunkra akarják rántani a bevándorlók ezreit tényleg ezen gondolkozzanak el. Nincs nekünk elég bajunk? Nincs nekünk egy saját belső migráns csoportunk, amelyek integrációjával sehol sem tartunk? Nyilván vannak jó példák, akadnak olyanok, akik cigány származásúak és sokra vitték. Sajnos ők a kisebbség kisebbségei. 

A problémát valahogy kezelni kell. Sokkal nehezebb, mint a migránsok ellni harc, mert itt nem lehet egy kerítést felhúzni, ami megoldja a problémát. Nem tudom miként, de valahogy el kell érni, hogy

ne legyen „menő” az erőszak, a brutalitás, mert be kell látnunk, van hazánkban egy réteg, amely büszke arra, ha félelmet kelt. Szörnyű.

Talán ott kezdődik az egész, hogy kimondjuk:

cigányok öltek Badacsonyban, gyilkolták meg Marian Cozmát, lincselték meg Szögi Lajost. 

13
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/58218/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 13 db hozzászólás érkezett!
Stefán válasza: Kitalátor bejegyzésére 2018-09-10 09:27:02
Hány magyar magyar becsületes és dolgos embernek kell meghalnia még az ilyen cigány bűnözők miatt ? Több száz éve a többség képtelen beilleszkedni és a többségi társadalom törvényei és elvárásai szerint élni és viselkedni ?! Az egész világon így van ez, más, hogy vannak kivételek, de ez az arányukhoz képest nagyon kevés ! Kimenni az utcára, elmenni akár több száz kilométerre is kötözködni, balhét kiprovokálni és verekedni, gyilkolni ? Földön fekvő embert is csak a cigány rugdos tovább! Az elfogadás, a szeretet, az nem jár , azt ki kell érdemelni ! és az utálatot , a megvetést is !!! De ezt ők nem akarják !
Válaszolok
Gábor 2018-09-10 09:00:35
Megfogható lenne ez, csak a rendőrségnek a pénzbehajtáson kívül értenie is kéne valamihez, a NAV-nak pedig a nyomorultak megnyomorításán kívül, ami nyilván csekély kockázatú intézkedés, törődnie kellene azzal is, hogy ezek a gazdag fiatal cigány suhancok kábítószert mennek le árulni Szabolcsból a Balaton partjára és gazdagságuk is innen adódik. Miből vesz egy ilyen szabolcsi suhanc cigány BMW-t, Mercedes-t, Audi-t magának? Miből lóg a nyakában több kiló fux és van a zsebében 1-2 millió Ft? Persze ez kockázatos, mert a NAV-ost befenyíti a cigány maffia, a rendőr pedig nem fogja megvédeni, mert el van foglalva az állampolgárok bírságolásával, mint fő tevékenységgel - vagy ami még rosszabb, megkapja a korrupciós pénzt, hogy ne foglalkozzon a cigány maffiákkal, bár ebbe belegondolni is szörnyű -. Sajnos Orbánnak is be kell ismernie, hogy Pintér a jelen problémáinak a megoldására már alkalmatlan és keresnie kell egy potensebb vezetőt!
Válaszolok
Kitalátor
Kitalátor 2018-09-10 06:48:02
Fordított esetben már égne a gyilkosok háza.
Válaszolok
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?