Blogolj!

Nevezzük nevükön a dolgokat: cigányok öltek Badacsonyban


Le lehet ezt írni? Le hát! A gyanú szerint két cigány ölt meg egy borászt. Brutálisan, még a földön is rugdosva a testet.

Menekülés közben az árokba hajtottak…

Szemérmesek, szégyenlősek vagyunk. Főleg ezekben az esetekben, mert azt beleírni a gépbe, hogy két roma agyonvert valakit, egy kicsit sem piszi, meg majd a jogvédők is felháborodnak. Szarjunk már rá!

Már csak azért is, mert úgy tűnik, hogy ez történt.

Jött a két belső migráns Szabolcsból, belekötött néhány emberbe Badacsonyban (értik? több száz kilométert autóztak otthonról a gyilkosság helyszínéig), majd az egyiket addig ütötte, rúgta ameddig az élt.

Döbbenetes. Utoljára a veszprémi Cozma-gyilkosság, vagy az olaszliszkai lincselés után érezhetett az ember hasonlót. Azt a gyomorforgató undorral vegyes félelmet, ami most lehet bennünk. 

Mert félnünk szabad, de leírni tilos, hogy két cigány volt a gyilkos. Nem gondolom, hogy létezik „cigánybűnözés” külön jogi kategóriája. Nyilván nem. De azért ne fordtísuk már el a fejünket, vegyük már észre, hogy többnyire roma elkövetők állnak az ilyen brutális ügyek mögött. Ezek tények, ezekkel nem lehet vitatkozni – illetve lehet, csak felesleges. 

Azok pedig a nyakunkra akarják rántani a bevándorlók ezreit tényleg ezen gondolkozzanak el. Nincs nekünk elég bajunk? Nincs nekünk egy saját belső migráns csoportunk, amelyek integrációjával sehol sem tartunk? Nyilván vannak jó példák, akadnak olyanok, akik cigány származásúak és sokra vitték. Sajnos ők a kisebbség kisebbségei. 

A problémát valahogy kezelni kell. Sokkal nehezebb, mint a migránsok ellni harc, mert itt nem lehet egy kerítést felhúzni, ami megoldja a problémát. Nem tudom miként, de valahogy el kell érni, hogy

ne legyen „menő” az erőszak, a brutalitás, mert be kell látnunk, van hazánkban egy réteg, amely büszke arra, ha félelmet kelt. Szörnyű.

Talán ott kezdődik az egész, hogy kimondjuk:

cigányok öltek Badacsonyban, gyilkolták meg Marian Cozmát, lincselték meg Szögi Lajost. 

13
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/58218/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 13 db hozzászólás érkezett!
László válasza: Stefán bejegyzésére 2019-02-28 01:10:11
Igaza van. A magyar "elit" még a diktatúra körülményei között sem tudta kezelni a problémát, butaságból és gyávaságból. A magyar balosokkal, ellentétben a környező országok balosaival, az a probléma, hogy soha nem voltak nemzetiek, nekik soha nem fájt se Trianon se 56, akár hazaárulóknak is lehet nevezni őket. Amit most tenni lehet: folyamatosan instruálni a kormányokat az igazságszolgáltatás felgyorsítására életszerűbbé tételére. A törvényeket egyértelművé kell tenni, szükség esetén "elmagyarázni" a bíróknak is, hogy azonos ügyekben ne legyen két teljesen ellenkező ítélet. Megvizsgálni, hogy van-e cigány rasszizmus (az arányokat kell megvizsgálni) és ha van azt szigorúbban büntetni mint az alapcselekményt. A rendőröknek tényleges intézkedési lehetőséget kell adni és érdekeltté kell őket tenni a bűnüldözésben.
Válaszolok
László válasza: LCK bejegyzésére 2019-02-28 00:44:14
A tények azok tények és azokból jó következtetéseket kell levonni, ez a cigányok érdeke is. Ha nem sikerül kezelni az ilyen ügyeket akkor annak önbíráskodás lesz a vége, ami a legrosszabb válasz lenne a kialakuló polgárháborús állapotok miatt. Magyarul: a fejek homokba dugása a legrosszabb válasz.
Válaszolok
László 2019-02-28 00:33:19
A rendőrségnek gúzsba van kötve a keze és a lába is a liberális jogszabályok által, meg kell változtatni.
A törvények olyanok mint egy lukas sajt, az "ügyesek" megtalálják a lukakat.
Az igazságszolgáltatás nem igazságot szolgáltat hanem egy porondot biztosít ahol jó ügyvéddel és pénzzel megküzdhetsz az igazságodért. Összegezve az igazságszolgáltatás teljesít a leggyengébben, ezzel aláássa az államba és a törvényességbe vetett bizalmat és ennél fogva a közbizalmat is ami gazdasági károkat is okoz.
A cigányok gyilkolásával kapcsolatban: amennyiben a cigányok aránytalanul többet gyilkolnak, verekednek mint a magyarok akkor minden esetben vizsgálni kellene a rasszista indítékot és súlyosan büntetni az ilyen cselekedeteket. A cigány gyerekeknek 1-4 osztályban kötelező felzárkóztatást kellene biztosítani, mert ha 4. végéig nem sikerül az integráció akkor a gyerek egész életében adófogyasztó lesz.
Válaszolok
Éva 2019-02-04 15:21:40
Szinte minden héten történik veréssel, agyonveréssel történő rablás, melyeket falusi idős emberek ellen követnek el csoportosan. Az elkövetők arcát nem mutatják, de a rokonaik szívesen nyilatkozgatnak, s ekkor egyértelmű, hogy melyik etnikumhoz tartoznak. Sok falu védtelen lakossága félelemben él. Aki teheti menekül, a helyüket elfoglalók pedig alulképzett cigányok. Városaink is nehéz helyzetbe kerültek. A jószándékkal betelepített családok szinte elviselhetetlenné teszik a régen ottlakó békés lakóközösség életét. Mi a teendő? Kecskés úr megfogalmazta: nyilvánosság. Ám ha így haladunk a becsületes emberek gettóba zárhatják magukat. A gazdagok megtehetik, de a szegényeket ki védi meg?
Válaszolok
Károly válasza: LCK bejegyzésére 2018-09-11 13:23:36
Aggódom érted ! Próbálj meggyőzni nézeted igazáról, mert nekem 50 év alatt nem sikerült jónak látni ezt a helyzetet, pedig ezzel foglalkozom!
Válaszolok
valaki 2018-09-11 07:21:08
Elolvastam nagyon sajnálatos ami történt
Válaszolok
Stefán 2018-09-10 17:31:12
Kecskés Istvánnak gratulálok az íráshoz ! Eljött az idő, amikor nem hunyhatunk szemet már és valamit tenni kell, hogy biztonságban és nyugalomban legyünk az ilyen cigányokkal szemben, akik szégyent hoznak a normálisan élő és dolgozó eléggé kevés fajta társaikra ! Ezen főleg ők maguk magukkal és másokkal szemben tudnának változtatni , ha akarnának, de nem akarnak ! A többségi társadalom meg már nem tud tenni, mert minden honnan belé-belénk kötnek innen onnan a jog és fajvédők, itthon és külföldről is ! Ellehet képzelni azt, hogy mi lesz Magyarországon 20-30-40 év múlva, amikor a lakosság lecsökken 7 millió valahány százezerre vagy "csak" 8 millióra és a magyar nők nem szülnek, ellenben a cigányság kontrollálatlan szaporodásával szemben, hiszen nincs semmi normális család és jövő tervezés a legtöbbjüknél ! Szomorú jövőkép nagyon !
Válaszolok
Stefán válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2018-09-10 15:53:07
Pontosan így van ! Nevezzük nevén a dolgokat.... -- LCK... tisztelt beírónk , vagy cigányvédő, vagy nem ismeri a hazai helyzetet, vagy szerencséjére nem kötöttek még bele, nem lakik mellettük, vagy egyáltalán a közelükben , de még nem is ismeri a veszprémi . Szögi Lajos és még sok sok megírt esetet, sajnos..! Nem is kellene neki lemenni Borsod - Hajdú Bihar - Szabolcs - Nógrád megyébe mennie, csak a 8 ik kerületbe, vagy a 7 -ik kerületbe , de mehet Pesterzsébetre, Csepelre, vagy akár Kispestre, de most elmehet a Hős utcába is, de akár egész Budapesten ! Kívánom neki, hogy élje át azt, amit ez a szerencsétlen agyonvert-agyon rugdosott fiatalember átélt, de ezt kívánom a családjának is ! És nem rosszindulatúságból, csak azért, mert annyira sötét, mint egyes emlegetett emberek ! Akkor már véleményt sem fog tudni írni ! Szegény Magyarország, már a Magyar Magyar sem védi meg egymást, brrrrr !!!
Válaszolok
Hát, így van ez válasza: LCK bejegyzésére 2018-09-10 11:47:37
Ha minden fenntartás nélkül kimondjuk: szíriai, afgán (stb) nemzetiségű "ember" rabolt, gyilkolt, sőt megírjuk a nevét is, akkor az a minimum, hogy leírjuk, hogy cigány - ha úgy jobban tetszik, roma - rabolt, gyilkolt itt és itt.
Nagy tahónak kell lenni ahhoz, hogy valaki ezt ne lássa be, és uszítással, migránsozással vádoljon meg bárkit is !!!
Csak neked mondom - kis történeti áttekintésként -, hogy a cigányok pont ugyanolyan migránsokként kezelendők, mint a mostani ingyenélők beözönlése Európa szerencsétlenebb országaiba.
Túlnyomó részük ugyanúgy képtelen volt - és még mai is képtelen - beilleszkedni, betagozódni a társadalomba, mint a mostani bevándorlók.
A különbség mindössze annyi, hogy ők jó pár száz évvel ezelőtt jöttek ide, a "nagyokosok" kutatási eredményei szerint Indiából.
Ezen persze elvitatkozgatnak még nagyjaink, de ez az ügy szempontjából már teljesen lényegtelen.
A degenerált megnyilvánulásodhoz nem sikerült megtalálni a megfelelő fórumot, talán próbálkozz a HVG-nél, vagy a Népszava nevű szennylapnál !!!
Barom!
Válaszolok
LCK 2018-09-10 10:53:21
Kecskés Pistinek sikerült összebarmolnia egy sötét, primitív bejegyzést.:(
Nagy tahónak kell lenni ahhoz, hogy valaki uszítással, migránsozással igyekezzen kezelni a cigányok egy részével meglévő integrációs problémákat. A degenerált megnyilvánuláshoz sikerült megtalálni az ideális külpolitikai helyzetet.
Barom!
Válaszolok
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?