Blogolj!

Valaki durván hazudik az ajkai kórházzal kapcsolatban

Kecskés István

Két állítás, ami olyan távol van egymástól, mint Makó Jeruzsáelmtől, vagy éppen Ajka Bagdadtól.

Azt írta a 24.hu péntek reggel hatkor, hogy: 

Az összes ápoló felmondott az ajkai kórház intenzív osztályán

Bő három órával később az Állami Egészségügyi Ellátó Központ közleményt adott ki. Ezt:

A ma reggeli hír - miszerint minden ápoló felmondott az ajkai Magyar Imre Kórház intenzív osztályán - valótlan állításokat tartalmaz. Az intenzív osztály nővér állománya biztosított, a betegellátás zavartalan és folyamatos.

Puff neki…

Hogy az ember kinek hisz, az mindenkinek magánügye. Mivel egyelőre nem érkezett hír arról, hogy az ajkai felmondási hullám miatt tragédia történt volna a kórházban, így egy kicsit az utóbbit komolyabban veszem. 

Pláne, ha kiegészítjük azzal, ami az ajkai kórház honlapján olvasható: 

A ma reggeli hír az ajkai kórház intenzív osztályát érintően valótlan állításokat tartalmaz. Az intenzív osztály nővér állománya biztosított, a betegellátás zavartalan és folyamatos.

Kicsit olyan ez, mint amikor az volt a téma, hogy a Dél-Pesti kórház egyik osztályának nővérei mind felmodtak és elhelyezkedtek a soroksári IKEA-ban. Ez mondjuk persze jó lenne, mert, ha az ember rosszul lesz az áraktól, akkor van, aki segít, de utóbb kiderült, hogy ez is csak annyiban igaz, hogy volt olyan nővér, aki távozott és elment a bútorboltba. 

Az ellenzéki hiszti középpontjában persze rendre az egészségügy és az oktatás áll. Ezek azok a területek, amelyekre annak idején a baloldali kormányok nem figyeltek, vagy csak ártottak ezeknek a szektoroknak. 

Most meg számonkérnek. Ilyenek ezek. 

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/58127/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?