Blogolj!

„15 éves kamaszfiú” – Puzsér alaposan leoltotta Márki-Zayt


Avagy: aki nem smárol velem, az kurva? Csak dőljünk hátra, kortyoljuk a kávét, és élvezzük, ahogy az önmagukat messiásnak beállító ellenzéki megmondóemberek megfojtják egymást egy kanál vízben!

A reménytelen és fékevesztett ellenzéki oldalon tovább folytatódik az öntökönszúrások sorozata és vélt vagy valós riválisok politikai géppuskázása. Ezúttal a Budapest főpolgármesterségéről álmodozó Puzsér Róbert és a hódmezővásárhelyi polgármesteri székből az új ellenzéki párt létrehozásáról és vezetéséről álmodozó Márki-Zay Péter a soros.

Az úgynevezett összefogás jegyében tolul a tesztoszteron.

A közös gyökerekre emlékezve a Hír TV-ből nemrég kirúgott Puzsér alaposan leoltotta a Simicska-féle Hír TV Kálmán Olga-emlőin megerősödött celeb polgit.

Facebookos igehirdetése szerint nem lát túl sok fantáziát Márki-Zay Péterben, aki egyrészről egy új ellenzéki formáció alapításáról szónokol már hetek óta, másrészt azt is kinyilatkoztatta, hogy teljes ellenzéki összefogás kell, és aki ebben nincs benne, az konkrétan áruló. Puzsér az ebben rejtőző súlyos (ön)ellentmondásokra is felhívta a Böcskei Balázs balliberális politikai elemző által is túlmozgásosnak titulált materialista keresztény közszereplő figyelmét.

„Márki-Zay Péter azt mondja, hogy aki nem vesz részt a mitikus, csodálatos és egyedül megváltó ÖSSZEFOGÁSBAN, az áruló. Arról az eszményi helyről, ahová az ÖSSZEFOGÁS eljuttat majd minket, egyelőre csak annyit tudunk, amennyit a zsidók az egyiptomi fogság után az Ígéret Földjéről: majd Mózes odavezet minket, majd Mózes megmutatja az utat, majd Mózes vizet fakaszt a kőből, és szétválasztja a Vörös tengert! Ha mindannyian Gyurcsány Ferencet…ööö…nem is, Szél Bernadettet…ööööö…vagyis Márki-Zay Pétert követjük, közösen célba érünk! Az ŐSSZEFOGÁSRÓL jelenleg semmit nem lehet tudni: nincs programja, nincsenek résztvevői, nincs idológiája. Momentán mindössze két információnk van róla: 1. tartalmazza Márki-Zay Pétert, 2. akit nem tartalmaz, az áruló”

– ereszti el szellemi vérebeit.

De nem áll meg itt. Arra a következtetésre jut, hogy a vásárhelyi városvezető politikai tevékenysége egy kezdő szerelmes éretlen srác bénázásával mozog egy szinten.

„Ha jóindulatú vagyok, akkor Márki-Zay Péternek ez a kijelentése egy tizenöt éves kamaszfiú lelkületét, és világlátását tükrözi: ‘az az osztálytársnőm, aki nem smárol velem, mind kurva’ – körülbelül ilyen minőségű mondás ez. Ismétlem: ha jóindulatú vagyok – és az vagyok, mert a Márki-Zay Péter eddig alapvetően szimpatikusnak tűnt”

– viszi be a végső szúrást.

Ha a hangos kisebbségben ekkora a barátság, akkor ezeknek tényleg nincs is szükségük ellenségre. Én már csak egy kávét kérek. Egyebekben további kellemes csókolózást kívánok az elvtársaknak!

A kiskorúak megrontásával azért vigyázzanak...

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/58132/pics/lead_800x600.jpg
ellenzék,Márki-Zay Péter,összefogás,Puzsér Róbert
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
kata 2018-09-08 20:34:02
Nem állhatom Puzsért,de most egyetértek vele.Kíváncsi lennék,hogy ez az önjelölt messiás Márki mit vitt véghez
polgármesterként,mert arról nem nagyon szólnak a hírek.Én már régen mondom,hogy csak ugródeszkának
kellett a tisztség.Ez a majom azt hitte,hogy majd pikk-pakk az országos politika közepébe kerül veretes gondo-
lataival.Az,hogy Puzsér főpolgármester akar lenni,még viccnek is rossz.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-09-08 09:20:03
Számomra ebből a cikkből az alábbiakra derült fény, nem mintha eddig kétségeim lettek volna ebben a dologban:
1./ Ez a Márki (takarodj már ki) Zay Péter egy századrendű kókler, és szellemi szinvonala mára már elérte egy tizenöt éves kamasz szintjét !!! (eddig is tudtuk)
2./ A hódmezővásárhelyi polgármestersége a vicc kategóriájába tartozik.
3./ Végre valaki az un. baloldalról is - joggal - belerúgott már ebbe a sz@rjankóba. Megérdemelte !!!!
4./ A Puzsér főpolgármesterségi álmai már nem is egy vicc kategóriájába tartoznak, hanem egy egész estét betöltő kabaréműsor szerves részei !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?