Blogolj!

Hallod-e, te Macron? – A hithű honpolgár törileckéje Európa árulójának


A históriából felmentett francia saláta nem menekülhet a magyarok nyilai elől. Veretes tételek arról, miért küldjük el a pokolba a piperkőc csigazabáló szégyenpolitikust, aki bevándorlókkal árasztaná el a kontinenst és hazánkat is.

„Merkel vagy Orbán, válasszatok!” – fenyegette meg az egyre inkább az elgyurcsányosodás szimptómáit mutató gall kakas az Európai Néppártot. A hamisan kukorékoló Macron kivágná a konzervatív testből a keresztény-nemzeti szívet, „szent célja”, a multikultivá züllesztett, bevándorlókkal árasztott színes Európa megvalósítása érdekében.

Nyitott kapukkal döngetné meg az öreg kontinenst. A macroni erőszak ellen nem a téphetetlen „safe short” véd, hanem a büszke nemzeti öntudat.

Chemnitz pokla is világossá tette: a háború már a spájzban van. A – még? – nem elsősorban fegyverekkel vívott, ámde véres küzdelem tétje, hogy megmarad-e az erős nemzetek Európájának, vagy a mindenható tőke és silány képességű, áruló politikus szolgálólányai, a Macronok és Merkelek rárobbantják Afrika és Ázsia demográfiai bombáját.

Szerencsére egyre többen ébrednek. A magyar miniszterelnök harci kürtjére a Visegrádi Négyek, Olaszország, Ausztria és mások is eszmélnek.

A józan és megfontolt magyar többség pedig folyamatosan beint a soros Macronnak. A históriából felmentett francia saláta nem menekülhet a magyarok nyilai elől.

A közösségi médiában terjed az alábbi, Macronnak címzett gondolatsor, megosztom önökkel. Veretes tételek arról, miért küldjük el a pokolba a piperkőc csigazabáló szégyenpolitikust, aki bevándorlókkal árasztaná el a kontinenst és hazánkat is.

Avagy a hithű honpolgár történelemleckéje Európa árulójának!

1. Afrika kincseinek elrablásánál, a rabszolgák eladásánál valahogy nem került szóba a zsákmány szétosztása. Önök Afrika kifosztásával voltak elfoglalva, mi védtük Európát az iszlámtól. Déli harangszó? Magyarország ezután három részre szakadt, lakossága nagyrészt kihalt.
2. A világháború után a Nyugat Marshall-segélyt kapott, mi Szovjetuniót.
3. 1945-ben egy tisztességes béke után nem lett volna szükség ’56-ban a szolidaritásra. A magyarok nem az iszlám államokba, hanem Burgenlandba, a volt hazánkba (most Ausztria) menekültek.
4. Segítettünk Európa egyesítésében, amikor 1989-ben megnyitottuk a német menekültek előtt a határokat.
5. Nem kerestük bombával az olajat Ázsiában sem. Házakat, hazát nem romboltunk.
6. Végül: Egyszer már volt szétosztás 1920-ban Trianonban. Önök vezetésével hazánkat, Magyarországot „osztották” szét!
+ 1. Az a baj, hogy most ők állnak elő nagy elegánsan, rendkívül szolidárisan, stb. 1990 után bagóért felvásárolták Kelet-Európa gyárait, mezőgazdaságát. Aztán bezárták őket, mert csak a piac kellett. Aztán kicsábították Kelet-Európából (is) a szakképzett munkaerőt. Most pedig kiválogatják a néhány jó dolgozót, és ránk akarják sózni a munkára képtelen tömeget. Valóban, ez EURÓPAI megoldás!! Ja, és ők a SEGÍTŐK!

Mit is tehetnénk hozzá? Nem, nem, soha!

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/58085/pics/lead_800x600.jpg
Afrika,bevándorlás,Európa,Európai Unió,iszlám,Iszlám Állam,Macron,migráció,migráns,Orbán Viktor,Soros
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
librikus 2018-09-07 20:16:37
A nemzetközi kamatgyarmatosítók egyetlen ellenzéke a nemzeti jobb oldal! A balosok főembereit rég megvásárolták, a zöldek már kezdettől a fináncmaffia kreatúrái, liberálisok a globalizátorok élharcosai.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-09-07 12:15:12
Ez a szédült Macron, meg a hű tettestársa, a Mutti már korábban a nagypolitika lejtőjére került.
Minél jobban telik az idő, minél lejjebb gurulnak a lejtőn, annál jobban felgyorsul majd mindkettőjük (meg a többi Soros-csicska) végső bukása !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?