Blogolj!

Kuncze papa már a hamut is mamunak mondja


Bődületes bakiparédával rukkolt elő a megélhetési bűnözés egykori főideológusa, akit szétfeszít az ideg, hogy képtelen feltámadni poraiból. Tudják, az a Kuncze Gábor, aki anno ciántablettát javasolt a rendszerrel elégedetlenkedőknek...

Van annak valami diszkrét bája, amikor politikai kriptaszökevények sipákolnak amiatt, hogy minden jel szerint elhaláloztak a magyar ellenzéki pártok.

Két volt pártelnök a stúdióban – így vezette fel Rónai Egon az ATV szerda esti Egyesen beszédében a feledhetetlenül rossz emlékű, nemzetrontó MSZP–SZDSZ-koalíció „bukottak még” arcainak vendégeskedését.

„Majdnem mint egy sírfelirat” – reagált az egyik megszólított.

Lendvai Ildikó, a kommunista állampártban szocializálódott korábbi szoci vezér kivételesen fején találta a szöget. A megélhetési bűnözés valamikori főideológusával, az egyes számú szabad madár Kuncze Gáborral bődületes bakiparádét adtak elő. Azzal az exbelügyérrel, aki anno a ballibsi éra végóráiban (lásd még: „elmúlt nyolc év”) ciántabletták kiosztását javasolta a rossz társadalmi közhangulat miatt elégedetlenkedőknek. (A verbális mérgezést az sem menti, hogy viszonylag gyorsan elnézést kért.)

Kuncze papa és Lendvai mama a kilátástalan (láthatatlan) ellenzéki produkciót voltak hivatalosak ostorozni, de közben a Fideszbe is igyekezek lábat törölni. Férfiemberünk lányos zavarában Ádámnak keresztelte át a híres orientalistát, Vámbéry Ármint. Napi politikai jártasságát pedig azzal igazolta, hogy kettőből kétszer Sagrininek nevezte a gaz és bitang Orbán-kormány kíméletlenül zöld sorosista kritikusát, Sargentinit. „Lassan mondom, hogy mindenki megértse” Ildikó fújta fel a habot a tortára, mikor magas matematikával kiszámolta, hogy kétéves évfordulóját üljük a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetről szóló, 2015 őszén elfogadott törvénynek.

Nem éppen nyeretlen kétévesek, de a politikai sírfeliratot bőven szövegezhetik. Már a hamut is mamunak mondják.

Kórtünetük ugyanakkor kortünet. Ha fátylat borítunk a jelen ellenzéki kilátástalanságra, a múltban gyönyörűen látszik a jövő.

Tudni ugyan nem tudják, de merik és teszik.

„Másféle ellenzék lenne, ha személyesen bent lenne a parlamentben?” – izgatták fel Kunczét, aki lecsapta a magas labdát: „nem vagyok olyan nagyképű, hogy azt mondjam, igen, de mondjuk jobban elengedném a szövegeimet, mint amit most látunk”.

Ízelítőt kaptunk belőle.

Fülembe cseng a régi rádiókabaré: „Gábor vagyok, belügyminiszter, Tököl.”

Genius loci, ugyebár.

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/58045/pics/lead_800x600.jpg
ellenzék,Kuncze Gábor,Lendvai Ildikó,MSZMP,MSZP,SZDSZ
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Kitalátor
Kitalátor 2018-09-06 15:37:32
A "100 kiló párolgó marhahús", aki Pethő Iván szerint is azért lett a különben erőszakkal gyakorlatilag gojmentesített (a kilököttekből-kimenekülőkből jött létre a rövid életű Köztársaság Párt) SzDSz elnöke, mert "olyan szép buta magyar feje van", és akinek belügyminiszterként még a kertésze is maffiózó volt?
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-09-06 12:25:54
Na, ezt a két született idiótát jól kiválogatták a stúdióbeszélgetésre. Ennél már csak egy hülyébb ült be műsorvezetőnek melléjük, ez a Rónai (hazugláda) Egon, az úgynevezett baloldali, liberálbolsevik riporterek szégyenfoltja.
Megtalálta sz@r a lapátját !!!!!
Válaszolok
Suarez jr. 2018-09-06 09:53:44
A magyarországi förmedvény emberformátumok legaljasabb, legkreténebb, legocsmányabb egyede a böfögő, röfögő , mutyizó Kuncze...Tökölről !! Sajnálatos, hogy nem a híres sitt lakójaként szólalt meg. Ő lopta el , mutyizta le a gengszterekkel, banditákkal annak idején a kamionnyi pézznek való különleges papírt, amit ugye az Orczy térig még követtek, aztán hipp - hopp , ritty - rotty....minden eltünt, és már nem is mentek utána...Tehát , ez a szánalmas vén f...sz idióta is tagja a rabló maffiának, akiket szabadon engedtek futni.....!! Aztán a másik orbitális, országos jelentőségű -- majd 1 milliárd Ft. -- ellopása a gazember Kuncze részéről, amit a Banktól vettek fel a szar pártja részére !! Visszafizetés viszont nuku !!! Ezért kell -- még most sem késő !!!!!!! -- nagyon gyorsan elszámoltatni ezt a mérhetetlanül kártékony, aljas , cinikus , pofátlan gazember maffiózót elszámoltatni és örökre -- teljes vagyonelkobzása mellett -- sittre //..Tököl, Csillag, teljesen mindegy, csak rohadjon valahol !!!// vágni !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?